Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 pewnie już nie pamiętasz czerwiec odganiał komary przypiekał niebezpiecznie entuzjazmem budząc z letargu uśpione dłonie grzywka pachniała od spojrzeń czy od rozgniecionych truskawek pod powieką przełamane na pół dni rodziły się na nowo gdy w zagnieceniach sukienki sprawdzałeś świeżość maków zanim klepsydra przesypała się do końca rozczesałeś fryzury dmuchawcom
Franka Zet Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Jak zwykle u Ciebie fajne pomyślenie, ale mam dwie uwagi 1. [quote]gdzieś między oddechem wiatr rwał na strzępy spojrzenia Cienkie, przenoszone. 2. Ujednolić czas akcji (coś Ty masz z tymi czasami) - sierpień, maki, dmuchawce to wyłącznie maj/czerwiec. Że niby całe lato ? Przeszkadza w czytaniu. Ale poza tym świetne miejsca [quote]pod powieką dni przełamane na pół rodziły się na nowo gdy w zagnieceniach sukienki sprawdzałeś świeżość maków zanim klepsydra przesypała się do końca rozczesałeś fryzury dmuchawcom Z początku też fajnie, tylko ten sierpień z makami..;)
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest taka reklama z sukienką (bodaj niebieską) w tortowe ciastka ta sukienka jest pewnie w maki, a noszona w sierpniu zresztą "sprawdzanie świeżości maków" to i tak znów pretekst, żeby podnieść poziom feromonów:))) szacuneczek
Franka Zet Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Aaa, może to taki zamysł, jak pisze Pablo - sukienka w maki i dmuchawce. To już nie wiem, ale ten wers o wietrze, co to rwie na strzępy be ;)
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cienkie, przenoszone. 2. Ujednolić czas akcji (coś Ty masz z tymi czasami) - sierpień, maki, dmuchawce to wyłącznie maj/czerwiec. Że niby całe lato ? Przeszkadza w czytaniu. Ale poza tym świetne miejsca [quote]pod powieką dni przełamane na pół rodziły się na nowo gdy w zagnieceniach sukienki sprawdzałeś świeżość maków zanim klepsydra przesypała się do końca rozczesałeś fryzury dmuchawcom Z początku też fajnie, tylko ten sierpień z makami..;) no super ze czuwasz...czyli zmieniamy na wiosne;) hahahhh A z czasmi faktycznie cos nie tak:)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jest taka reklama z sukienką (bodaj niebieską) w tortowe ciastka ta sukienka jest pewnie w maki, a noszona w sierpniu zresztą "sprawdzanie świeżości maków" to i tak znów pretekst, żeby podnieść poziom feromonów:))) szacuneczek Pablo :) Ty sie ze mnie nie nabijaj hahahhha.nie- zmieniamy na czerwiec:)pozdrówki
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fran ja sie przy tym wietrze bede upierac:):) tak czasem jest, ze mruzymy oczy od wiatru urywajac spojrzenia...;)pozdrowki
Pablo_Pikaso Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 eeetam, nie nabijam się Bernadetto lepiej z czerwcem, wtedy budzi się lato i... hormony :))) to już niedługo szacuneczek
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ok:) przyjmuje ta wersje;)pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 a jednak...posłuchałam Cie Fran;) strzepy wiatru poszły sobie;)
aluna Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Oj ...jak wspaniale ...aż mi problemy odeszły w kąt...! Uściski Beatko!
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:)aluno pozdrowki:)
Judyt Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 podoba mi się bardzo, rozwiewasz świetlistą woń Bernadetto gratuluję; J.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Judytko:)usciski:)
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 przełamane na pół dni rodziły się na nowo gdy w zagnieceniach sukienki sprawdzałeś świeżość maków no super! i tak w ogóle jak zawsze...lubię i już :) pozdrówki :))
Bernadetta1 Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki wielkie Krysiu:) taki troche erotyk...milo ze sie widzi:)pozdrowki:)
Rekomendowane odpowiedzi