teresa943 Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 brak mi tchu gdy tak biegnę przez wirtualne przestrzenie bez końca na niewiadomej potykając się wciąż upadam lecz jakaś siła każe biec dalej po wertepach dwuznaczności pokusa rezygnacji na drodze światłem chlebowy okruszekposil się i biegnij na przełaj dopinguje więc ruszam skąd wołasz gdy rękawicę bies rzuca krzyk zamiera w krtaninie podnoś bo zginiesz atakuje rozjuszony na oślep rozsypuję majowe koraliki błagania szeptaniem poruszone niebo w odpowiedzi uśmiecha się słońcem jesteś ocalony
aluna Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Pielęgnujesz ...dając wskazówki KRYSIU!!! Uściski!!!
Niemy Krzyk. Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Podoba mi się:)szczególnie ten fragment: "rozsypuję majowe koraliki błagania szeptaniem poruszone niebo w odpowiedzi uśmiecha się słońcem jesteś ocalony" pozdrawiam..(:
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 "lecz jakaś siła każe biec dalej po wertepach dwuznaczności" Ciekawy,do poczytania nie jeden raz. Pozdrawiam Krzysiek
stokrotki w rosole Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 Ciekawie, właśnie czytałam coś o podobnej tematyce, u łysego Taytanczyka. Co ja myślę o tym - ładnie to opisałaś, poetycko. Ocalić się można, się nie zagłębiając w labirynty. Cofaj Cofaj peelu - mogę powiedzieć. Pozdrawiam Teresko:))
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sądzisz? Hehe, a myślałam, że do tego trzeba być ... pielęgniarką:) Dziękuję Aniu. Serdeczności!
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że coś szczególnie przemówiło. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że zajrzałeś i zanalazłeś coś dla siebie. Dziękuję Krzysiu. Serdecznie pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogromna radość, że Stokrotkom się spodobało. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam:)
Grażyna_Kudła Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja to zawsze lubię coś tak dla siebie... bo w tym tyle nadziei, że jest jeszcze ta siła pozdrawiam serdecznie
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja to zawsze lubię coś tak dla siebie... bo w tym tyle nadziei, że jest jeszcze ta siła pozdrawiam serdecznie tym bardziej się cieszę Grazynko:) nadzieja musi być zawsze, bo inaczej nie udałoby się podnieść z upadku, a przecież trzeba biec dalej... tam gdzieś...czeka ocalenie... dziękuję serdecznie pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyt za wdepnięcie i podobanie. serdecznie pozdrawiam :)
Bernadetta1 Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 oj te majowe koraliki...uper Krysiu:)cmook:)Beata
aluna Opublikowano 13 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sądzisz? Hehe, a myślałam, że do tego trzeba być ... pielęgniarką:) Dziękuję Aniu. Serdeczności! Pielęgnujesz Krysiu ...nasze wiersze!!! Słodkości!
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki upodobanie...majowych... :) cmook:) Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak sądzisz? Hehe, a myślałam, że do tego trzeba być ... pielęgniarką:) Dziękuję Aniu. Serdeczności! Pielęgnujesz Krysiu ...nasze wiersze!!! Słodkości! Dzięki za powtórne wpadnięcie...miło Cię gościć :) Radości!!!
Rekomendowane odpowiedzi