Niemy Krzyk. Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 gdy patrzysz na mnie bladymi oczyma duszy wtedy się boję że ujrzysz coś co cię oślepi co sprawi że zamkniesz powieki odejdziesz z podniesioną ręką i powiesza myślałem że jesteś inna nie zawsze inna znaczy lepsza ja tylko chciałam być sobą
teresa943 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 tak na gorąco mi się nasuwa: może tę duszę wyrazić jakoś dwuznaczniej? i "cię" bez wielkiej litery...ale to tylko moje sugestie... natomiast wiersz mi się podoba pointa i tytuł spinają całość klamrąnie zawsze inna znaczy lepsza ja tylko chciałam być sobą otóż to, umieć być sobą bez strachu serdecznie pozdrawiam Niemy Krzyk :)
Niemy Krzyk. Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Dziękuję serdecznie:) co do tej duszy i dwuznaczności..coś konkretnego masz na myśli Teresko?:) Pozdrawiam ciepło..(:
teresa943 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na razie nie, bo czas mnie goni, ale pomyślę... :))
teresa943 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 a może tak?gdy patrzysz na mnie bladymi oczyma od wewnątrz tak w pośpiechu mi przyszło :)
Rekomendowane odpowiedzi