Fagot Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Byłem na wrzosowisku miałem gitarę – sześciostrunową nadzieję strojoną w nastroju wielkiego oczekiwania i nie zapomniałem choć piękno wypełniło mnie po kosmyki włosów byłem na wrzosowisku stała obok – szczególny uśmiech losu nie raz i nie dwa próbowałem bez słów zniknąć z nią za horyzontem cisza zabijała poszukiwanie dali byłem na wrzosowisku wróciłem tu – pogodzony ze światem nareszcie zrozumiałem wiersz to przestrzeń i czas zbieg łagodzących okoliczności przeżywany pomiędzy światami byłem na wrzosowisku – wrzosowisko jest w nas
Marlett Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Fagocie Być może byliśmy na tym samym wrzosowisku. Obudziłeś moje wspomnienia. Tego nie da się zapomnieć;byłem na wrzosowisku – wrzosowisko jest w nas PozdrawiaM.
f.isia Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -tylko tyle szkoda, że nie ma pokrycia w wierszu f.isia
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 "Ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko..." "Ze mną można tylko w dali znikać cicho..." Czy słusznie mi się skojarzyło? A wiersz urzeka mnie nastrojem. Bardzo.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ten kawałek mi całkowicie wystarczy tylko za ten kawałek + pozdrawiam Jacek
Ewa_Kos Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 uwielbiam wrzosowiska i czuję je w sobie nie tylko dlatego,że już jesień "siedzi mi na karku" Pozdrawiam:)) Ewa.
Oxyvia Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Bardzo mi się podoba. Można to różnie interpretować, ale zawsze wciąga jak... wrzosowisko. Dla mnie jest ono zatopieniem się w sobie, we własnej, wewnętrznej poezji.
Rachel_Grass Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 inaczej, niż zwykłam widywać u Fagota, mianowicie więcej konkretów, mniej abstraktu. lepiej.
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo miło to słyszeć :-) dzięki za + Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -tylko tyle szkoda, że nie ma pokrycia w wierszu f.isia Ja też żałuje Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo słusznie, cały tekst oparty jest na autorze wspomnianego fragmentu. Dzięki za + Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ten kawałek mi całkowicie wystarczy tylko za ten kawałek + pozdrawiam Jacek Tak czy inaczej bardzo miło dostać +, nawet za fragment Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuje Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż, wrzosowisko ma swoją niepowtarzalną magię. Dzięki za wizytę i + Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Poezja to też stan ducha :-) Dziękuje za wizytę i + Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czasem trzeba i tak w końcu – wędrówką życie jest człowieka a abstrakcja wcale nie jest taka zła jak by się mogło wydawać. Dzięki za wizytę Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 ...włóczęga, niespokojny duch... ;) Pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 za klimat urzekajacy i obudzone wspomnienia:)pozdrawiam
Toby Opublikowano 12 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2009 "z Tobą można pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko..." kiedyś się mocno inspirowałem muzyką SDM ;) Czyżby troszkę podobnie było z Kolegą? :) pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi