Pancolek Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 htt p://www.youtube.com/watch?v=6VDRzlgtL6A htt p://www.youtube.com/watch?v=CBWcRMonvWA Konkretnie zajebiste
Pancolek Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) htt p://www.youtube.com/watch?v=JN-2s9aPtQg Są lepsze wersje jeśli chodzi o jakość, ale wykonanie Ryśka najlepsze
Magda_Tara Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 najlepsze !! :D mam jakieś koncerty zgrane na VHS, ale dzięki za 91 !!
HAYQ Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 No Pancolu... masz u mnie plusa. Cieszy, że młodzi dobrej muzyki słuchają :) Zresztą sam zobacz: htt p://www.youtube.com/watch?gl=PL&hl=pl&v=nGUL8DD7pkE&feature=related A to na deserek: htt p://www.youtube.com/watch?v=RjPi9Z13eSg i jeszcze... dla dinozaurów: htt p://pl.youtube.com/watch?v=8DjDqblPUgM&feature=related
Tali Maciej Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Tali Maciej Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) www.youtube.com/watch?v=JN-2s9aPtQg Są lepsze wersje jeśli chodzi o jakość, ale wykonanie Ryśka najlepsze
Tali Maciej Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to tak dla leniwych co im się nie chce kopiować i wklejać((-:
Magda_Tara Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D :D coraz młodsi, HAYQ, coraz młodsi :))))))))) Maciek, dzięki !!!!!!!!!
HAYQ Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2009 Przyłączam się do podziękowań Magdy - dzięki Maćku, faktycznie prościej.
Michał_Zawadowski Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 ale shit niemniej jednak dopuszczam myśl że komuś się może podobać, kompletnie nie rozumiem, ale toleruję w zaciszu własnych czterech ścian tych jednostek. :)
Pancolek Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Hayq'u; dzięki za nowe hiciory ;) Maćku, Magdo, aluno; dzięki za zerknięcie Michałku; ;)
Pancolek Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To to już gejowsko zabrzmiało przez ten mój cholerny nick ;D
Magda_Tara Opublikowano 10 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To to już gejowsko zabrzmiało przez ten mój cholerny nick ;D nick, jak nick :D :D Pancolku, Pancolku, Pancolku.... o.k. jest...no co? mnie tam się podobasz z takim nickiem :)) :* :*
Rekomendowane odpowiedzi