Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Wciąż te same gesty i słowa ruchu i dźwięków mamidło sztucznych realiów rama kawiarniany szum antraktu kilka normalności łyków zadymione oczekiwanie ciąg dalszy już nie nastąpi od nadmiaru pomyłek stary sufler zasłabł
Toby Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 najbardziej przypadła mi puenta, która jest bardzo wyrazista ukłony:)
maria nika Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 kilka normalności łyków zadymione oczekiwanie fajny wiersz..podoba się..może tylko tytuł mimo wszystko za dramatyczny,ale to tylko takie tam Pozdrawiam ciepło
aluna Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Od tytułu po puentę podoba się!!! Pozdrawiam!
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie i miłe słowo. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za czytanie,cieszy mnie że się podobało. Cóż tytuł.....chyba już taki pozostanie. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Aluno, pozdrawiam Cię ciepło KKK
teresa943 Opublikowano 1 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2009 tytuł (bardzo trafny) i pointa zamykają całość... podoba mi się, choć budzi smutek serdecznie pozdrawiam :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot i właśnie, coś na wesoło mogło by się zdarzyć i zapisać. Pozdrawiam KKK
Rekomendowane odpowiedzi