Judyt Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 jak to muszla stęskniona jak to smyczek mieni popiół ognisk przecież wieszmyśmy gliną i dziełem rąk czekanie już jest spotkaniem naznaczonym kosmykiem odrysowywują gesty nieznane i choć zawalona po pachy jaskini przygotowywaniem wciąż miała być miniaturka a nie wyszło dla niego samego popełniając parafrazy i zwykły sens następstw więc czytelnikom z imion przemyśli słońca i dary rozwiewane o takie prosto z liścia kruszejącego istotą się nie kręci jedynie przemierza nasze życie sztuka zbytjest taka woda co fontanną wiatr porusza dwoje przejętych (...)
Toby Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 (...) konkretny przekaz jak dla mnie... podobało się :)
Judyt Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to fajnie Toby, bardzo się cieszę że zawitałeś pod tym i owym(...) za uśmiech dziękuję b., nie miałam innego pomysłu na tytuł, płoniaście J.
Wiesław J.K. Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Hejka Judyt, siedzę tak sobie pod tą fontanną co wiatr porusza i "czekanie już jest spotkaniem" spodobało mi się :-) Pozdrawiam, Wiechu
Grażyna_Kudła Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no spróbój sobie wyobrazić: jest woda, która za pomocą fontanny porusza wiatr, pewnie wszystkich zabija, bo nieźle ta fontanna musiała najpierw zawirować pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Znałam...minaturkę, a tu zaskoczenie :) fajnie to rozwinęłaś... a to zabieram "ku pamięci"jest taka woda co fontanną wiatr porusza dwoje przejętych (...) Tak Judyt! Zaiste jest taka "woda"! Ona wszystko może poruszyć, nawet wiatr! Cieplutko :-))
Atena Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 porusza Judyt, porusza. takie "miniaturki" mi się bardzo:) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dzięki serdecznie za depnięcie Wiesław(:(poruszający wpis) właśnie wróciłam z wiatru, serdecznie niech Ci się darzy; uroczo napisałeś-aż się przystanęło jak to z towarzyszem; J. płoniaście
Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no spróbój sobie wyobrazić: jest woda, która za pomocą fontanny porusza wiatr, pewnie wszystkich zabija, bo nieźle ta fontanna musiała najpierw zawirować pozdrawiam dlaczego zabija?(pesymizm?) tylko krople spadają do fontanny a niektóre się rozpyskują w ciepłym słońcu,wirują też, dziękuję za depnięcie, serdecznie J.
Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakoś właśnie miniaturka nie wyszła, może czasem coś nie wychodzić jak to w życiu, cieplutko Ciebie również Teres(: J. dziękuję za wierność w czytaniu
Judyt Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ateno serdecznie Ci dziękuję, oczywiście ukłoniki pokłoniki w stronę Twą, bo nie raz już byłaś/byłeś i nawet jak nierozumiane to przeczytane było przez Cię, niby miniatura- trochę się sama rozciągnęła, no coż(...); J. (:
okruszek i orzeszek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2009 niby "nic konkretnego", a jednak budzi refleksje serdecznie pozdrawiamy :)
Judyt Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i również Was pozdrawiam serdecznie, (:J.
Rekomendowane odpowiedzi