Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 niezły pomysł, tyle że nie mój na podmuch białych plam z niebieskimi rozkwitające pnącza tam gdzie nie widzimy takie są spotkania w ciszy rozmyślania przenikające o (przenikając) zostawia szkaplerze więcej wyrazić nie potrafi pochyla głowę h**p://www.youtube.com/watch?v=gp9l1BmRYZ8&feature=related a tak (...)
Danka Kot Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Danusiu pewnie w warszatcie bo gdzieżby indziej? serdecznie Ci dziękuję za depnięcie i (:wzajemnie; J.
Baba_Izba Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Bardzo pięknie o przeżyciach duchowych peela. Pozdrawiam z uściskami - baba
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Babo zwłaszcza, że może to wydawać się trudne do czytania, za uściski kosz cały, J.
M._Krzywak Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Niekonsekwentny rym, (który akurat mi podszedł :) i nie za bardzo łapie sens parentezy. Ale jest dobrze - daleko od banałów z przepływającą myślą w środku. Ładnie. Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Judyt dzięki wieloznacznościom wiersz można interpretować na wiele sposobów. uduchowiony:) PozdrawiaM.
Rachel_Grass Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 no, czuć flow ;) szczególnie w kursywie siedzi. ale żebym się zachwyciła po granice zachwytu, to niet.
Norman_N. Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 trochę razi rym:takie są spotkania w ciszy rozmyślania a całość za bardzo zakręcona. Konia z rzędem temu, kto to choć z grubsza zinterpretuje. Bo ja nie. Niestety.
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przejmująco dziękuję Michał wiem, że braki są paraneza- nie mam pojęcia o co chodzi(?) a niekonsekwencja być może wynika z mojej osobowości, czy jakoś tak lecz dzięki b. za przychylność Twoją, serdecznie J.
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Marlett za depnięcie pod i miano wiersza(....); J. płoniaście
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozumiem, tym bardziej dziękuję za wizytę, bo mnie czasem też zrozumieć trudno słowo odrachelowe itd.; każda jest zachwycająca, J.płoniaście
Judyt Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Normanie wiem, nigdy zdaje się jakoś tak z rymami nie wychodziło dziękuję za depnięcie pod i próbę interpretacji(...), a może się uda- a co(:J.płoniaście
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Nie musisz mówić nic" - nic więc nie powiem...posłucham :) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 "w ciszy z sercem przy sercu - rozmowa milczenia" (moje skojarzenie); pamiętam wiersz z warsztatu; rozumiem, co peelka chciała wyrazić, choć formą wyrazu nie porafię się zachwycić, jednak chyba najważniejsze zrozumienie...sercem... Serdeczności Judyt i duchowych owoców :)))
Judyt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za depnięcie pod(...) serdecznie J. (:wzajemnie ps. nie ma żadnego pella tym bardziej peelki
Judyt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Nie musisz mówić nic" - nic więc nie powiem...posłucham :) pozdrawiam (: fajnie, dzięki Wiesław, nie ma to jak towarzysz, który słucha
okruszek i orzeszek Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 takie są spotkania w ciszy rozmyślania przenikające Sam na sam z ciszą pełną obecności...przenika ducha, owocuje rozmyślaniem. Serdecznie pozdrawiamy :)
Wiechu J. K. Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Nie musisz mówić nic" - nic więc nie powiem...posłucham :) pozdrawiam (: fajnie, dzięki Wiesław, nie ma to jak towarzysz, który słucha "Pojedziemy na łów, towarzyszu mój" merlin.pl/MP3/5/10/PNCD643-U12.mp3 dzięki Judyt :)
Judyt Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (: fajnie, dzięki Wiesław, nie ma to jak towarzysz, który słucha "Pojedziemy na łów, towarzyszu mój" merlin.pl/MP3/5/10/PNCD643-U12.mp3 dzięki Judyt :) dziękuję za ten dar! serdecznie Wiesław- lubię operę( chyba tenor- ma siłę), teatr, artystyczne takie różne(...) i skrzypce są mmmm(....), towarzysz jak promykiem odbarowywany- radosna pieśń; a muzyka wszechoobecna zawsze;(: J.
Rekomendowane odpowiedzi