mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Potrzebuję odmóżdzających, rozluźniających filmów. Odstresowujących. Nie pomaga mi nawet mój ulubiony zestaw Marvela - "Spiderman" 1,2,3, "Fantastyczna czwórka" 1 i 2, "Iron Man", wszystkie części "X-menów" ani "Daredevil"... Poradźcie swoje "pozycje" ;)
BARBARA_JANAS Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Moda na sukces i M jak miłość...:))))
adam_bubak Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja mam ten sam zestaw z wyjątkiem "Daredevila" (bueee) + Batman i Superman Returns ostatnio odmóżdżyłem się Wolverinem, Dobry chyba w te klocki jest (na mnie w każdym razie działa) Guy Ritchie - ostatnio RocknRolla, albo Transporter - zupełnie bezsensowne łubudu w, na, pod i przy samochodach, podobnież Fast and Furious - tyle że trochę mniej łubudu, ale tyle samo pifpaf i bum. I tyleż na razie, ale się skupię i na pewno z czymś jeszcze przylezę
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Żadnych seriali - wymagam minimalnej, ale zawsze jednak, gry aktorskiej. "Batman" zbyt mhroczny, zwłaszcza ten ostatni, jest całkowicie "przytłoczony" losem Heatha, nie da się tego inaczej oglądać jak przez pryzmat jego życia i śmierci. Ale za to moja córa dostała dziś zestaw 13 płyt DVD z "Misiem Uszatkiem", więc od jutra będziemy śpiewać o misiu ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam na kompie 2 sezony i film pełnometrażowy ;-) Ale na doła lubię obejrzeć coś totalnie oderwanego od rzeczywistości, właśnie komiksowego, czy fantasy - obejrzałam "Most do Therabithii", ale się zryczałam jak bóbr, no i ściągam właśnie "Dragonlance: Dragons of Autumn Twilight" :)
adam_bubak Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A nie, to moja katuje mnie Pocahontas razy Barbie podzielić przez Ben 10 minus Teen Titans a w przerwie Samuraj Jack ;)
adam_bubak Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 No to jak komiksowe, to może Hellboy 1 i 2?
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest mistrzostwo - uwielbiam ;D "Hellboya" też widziałam, faaaajny ;)
adam_bubak Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest mistrzostwo - uwielbiam ;D "Hellboya" też widziałam, faaaajny ;) Zwłaszcza Samuraj (chociaż mała kocha się w Robinie - ja się w nim zakochałam - nooo, naprawdę) :D Niestety ostatnio rządzi Ben Ten - został zakupiony czaderski zegarek i biedny tata musi zmieniać się w paskudnych oślizłych kosmitów a kończy mu sie powoli wena (chociaż jak sie zastanowić - to bycie Velmą było bardziej traumatyczne) A Spirit? Całkiem Odjechane :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Bestia lepszy - ma poczucie humoru :) Moja córa ma dopiero półtora roku i jesteśmy na etapie "Teletubisiów" i "o, zobacz jaki kotek/piesek/dzidzia/miś, jest kotek/piesek/dzidzia/miś? gdzie jest kotek/piesek/dzidzia/miś?", aczkolwiek szczególnie upodobała sobie "Potwory i spółka" (krzyczy na cały dom "Kokek!"), "Madagaskar", ale tylko dwójkę, i "Króla Lwa". No ale idę prosić Boga, żebym nie musiała oglądać "Barbie". Umrę niechybnie.
Tali Maciej Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 mnie rozluźniają horrory piątej kategorii i filmy z Johnem Rambo(((-:
bazyl_prost Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 polecam 'zatrzyma się ziemia' odstresowuje wręcz czyści nerwy
M._Krzywak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Proponuje "Che" - największy idiotyzm w historii współczesnego kina.
Magnetowit_R. Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ichi the killer - T. Miike albo człowiek homar z marsa - horror sf VII kategorii
M._Krzywak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Ichi" na pewno :) Zawsze można sobie pooglądać serię "Gueno Pigs"...
mały_dzielny_toster Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Nie, nie, nie, to zmierza w złym kierunku... :) Nie mogę oglądać takich krwawych filmów, horrorów - ostatni raz jak próbowałam trzeba było wzywać pogotowie ;) Właśnie oglądam "Happy feet", a w kolejce jest "Wild", "Atlantyda" i "Kopciuszek". A no i "Smoki jesiennego zmierzchu". A może ktoś zna jakieś godne polecenia fantasy? :)
M._Krzywak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podesłałem Ci małe co nieco - osobiście ubawiłem się tym serialikiem :) A fantasy - ciężko powiedzieć... Może tak: Emir Kusturica - "Obiecaj mi", "Czarny kot, biały kot" ???
mały_dzielny_toster Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Ja chcę czegoś, co nie wymaga myślenia, ani specjalnego emocjonowania się fabułą. U Kosturicy nie ma sensu oglądanie bez jednego i drugiego. A wiadomość na pewno wykorzystam, dzięki wielkie :)*
M._Krzywak Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To "Uprowadzona", "Adrenalina", "Ong Bak", Ściśle Tajne - (Top Secret! z *1984*), "Czy leci z nami pilot", "Spokojnie, to tylko awaria", "Naga broń 1,2,3, albo "Rejs", "Miś", "Alternatywy 4", "Czterdziestolatek"... (i "Tokyo Gore Police" albo "Machine Girl" ;)
Rekomendowane odpowiedzi