Krzysztof_Kurc Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Ty wznosisz się kolorowa z bukietem uśmiechu na twarzy kolekcjonerka przyjemności może kleptomanka Ja opadam siwo-czarny z psa kulą u nogi zbieracz doświadczeń może nieudacznik Zaraz miną się nasze windy
kasiaballou Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 ja sobie tak właśnie określam grafomanię - wiem, że musisz - to jest taki ...mus... kasia ;p
kasiaballou Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 i jeszcze dodam; za sceniczność to daję laur bez listów - masz li tu malinę ;))) - bierz kasia
Dawid D. Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 grafomańskie grafiitii na tej ścianie - kosz
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Biorę. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grafomańsko pozdrawiam KKK
Pancolek Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ty wznosisz się kolorowa z bukietem uśmiechu na twarzykolekcjonerka przyjemności może kleptomanka Ja opadam siwo-czarny z psa kulą u nogizbieracz doświadczeń może nieudacznik Zaraz miną się nasze windy Nawet puenta wyszła, ale reszta nie bardzo (pogrubioną czcionką wersy niszczące ten tekst zupełnie). Za mało tu jakiegoś głębszego sensu - ot użalanie się nad sobą. Nie brzmi to dobrze, niestety. Przeczytałem i zamiast oko zawiesić na puencie, wrócić do całego tekstu, nasunęła mi się myśl: i co z tego? Może to wina czytelnika bez empatii, ale raczej skłaniam się ku opcji, że winny twórca wiersza. - Pancuś
paper_doll Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Pointa zwaliła mnie z nóg :D No jako żart, to fajnie wyszło :) P.
Danka Kot Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 [ komentarz został usunięty przez administrację portalu ]
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgadzam się ze stwierdzeniem, że wina zawsze leży po stronie autora. To, że akurat narracja jest w takiej osobie o niczym nie świadczy, mogła być w innej. Dzięki z komentarz, pozdrawiam. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie można do wszystkiego podchodzić poważnie. Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziekuję za czytanie i opinię miłą. Pozdrawiam serdecznie KKK
Agata_Lebek Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już na warsztacie pisałam, wiesz co myślę. Teraz tylko plusk z pozdrowieniem :))
Pomyłek_Stokrotny Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Gdybyś dopisał coś pojebanego i niezrozumiałego zebrałbyś od wszystkich laury, albo by siedzieli cicho. Mnie się podoba, bo to poezja o prozie życia.
Pancolek Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozkoszniaczek ;)
Rekomendowane odpowiedzi