Remigiusz S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jasne... niektórych nie obchodzi zdanie innych... sami wiedzą lepiej:))
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie obchodzi mnie Twoje zdanie... chyba nie musze tłumaczyc dlaczego, a Ciebie nei powinno to akurat dziwi...
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tradycyjnie Tero - rozumiem Cię na swój sposób. Chyba wciąż interpretuję Cię po swojemu, ale najważniejsze, że wciąż mi się podoba. Cmok&Cat
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 DziekiCatalino, to miło że wciaż Ci się podoba jak pisze... Tera
Remigiusz S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę sie do mnie zwracać per Pan.... z wyrazami szacunku Remiguisz Santiago....
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z tego co pamiętam mi też na Per Pani nie mówiłeś... dlaczego wiec ja mam się unosic do takich formalności??
Remigiusz S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widzę że cóś słaba pamięć....
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 właśnie szukam takiego posta, który byłby dowodem. nawet jeśli taknie było to szczerze przepraszam... to nie z bezczelności tylko przyzwyczajnia, czasem zapominam z kim na Ty a z kim na Pan/Pani jestem...
Remigiusz S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. posta Pani nie znajdzie.... a i ja się nie gniewam :))
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to ja również bardzo sie ciesze...
Rekomendowane odpowiedzi