Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 lubię gdy mówisz do mnie wierszem ubierasz zwiewnym rymem słowa mkną jak latawce w silnym wietrze choć wokół tylko szara proza lecz progu nieba nie przekroczą majestatycznie tnąc niebiosa do snu kołyszą każdą nocą orzeźwią rankiem niczym rosa potrafią schłodzić temperament jeśli za bardzo jest gorący ocieplą noce nieprzespane gdy myśli przędą smutku wątek kiedy tęsknota zbyt dokucza ukoją chwilą czułych westchnień gdy markotnieje moja dusza sprawią że zaraz się uśmiechnę spływają z nieba w zgodnym rytmie niosąc ukryty czar i powab potrafią zniknąć i zamilknąć a wtedy krzyczy szara proza 1
aluna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Panie Jacku ...wspaniale o... dla mnie osobiście przepięknie... A to szczególnie "kiedy tęsknota zbyt dokucza ukoją chwilą czułych westchnień gdy markotnieje moja dusza sprawią że zaraz się uśmiechnę" Serdeczności!
Judyt Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 kiedy tęsknota zbyt dokucza ukoją chwilą czułych westchnień gdy markotnieje moja dusza sprawią że zaraz się uśmiechnę to sobie pozwolę zabrać tym depnięciem no i fajnie(: J.
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 "lubię gdy mówisz (nie tylko do mnie) do mnie wierszem", bo umiesz to robić, czyta się z dużą przyjemnością. To najszczersza prawda: "kiedy tęsknota zbyt dokucza ukoją chwilą czułych westchnień gdy markotnieje moja dusza sprawią że zaraz się uśmiechnę" Jacku, bardzo ładny wiersz, co przekazuję z lekką lecz bardzo życzliwą nutką w odcieniu żółci. Serdecznie pozdrawiam - baba
Ewa_Kos Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 "szara proza" nie lubię gdy krzyczy:( Za dużo jej w życiu:)) Wiersz podoba się bardzo:)) Brawo Jacku:) Serdecznie pozdrawiam już jakby po świętach:)) Ewa.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki ażnie wiem co myśleć pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wdepnięcie Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale czemu w odcieniu żółci? pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szara proza jest wszędzie i czasem usiłuje nas zjeść pozdrawiam Jacek
Baba_Izba Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale czemu w odcieniu żółci? pozdrawiam Jacek Koniecznie chcesz, żebym publicznie przyznawała się, do pewnej brzydkiej cechy? Przecież napisałam z lekką lecz bardzo życzliwą! (Naturalnie, kolor żółty - to odcien zazdrości, och, wstydzę się, wstydzę). Jeszcze raz chwalę wiersz, serdeczności - baba
Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo to ja Tobie mogę zazdrościć takich białych wierszy pozdrawiam Jacek
Oxyvia Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Jacku, tym razem nie mam żadnych uwag - normalnie nie ma czego się czepnąć! Wiersz bardzo udany i dopracowany na szóstkę. :-) Pozdrawiam. Joaśka.
Judyt Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za wdepnięcie Jacek a nie ma za co, to ja dziękuję pod mym wierszolastym
Almare Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 bardzo ładnie, bardzo. lakonicznie wiem, ale dziewczyny powyłuskiwały wszytko, to co najlepsze i pochwaliły...nic tu po mnie.:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aż nie wierzę - bo ja sam jeszcze miałem ochotę poprawiać :) pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja sam dobieram gadżety do swoich wierszy i staram się trzymać w jednym klimacie - cały wiersz musi mieć nastrój co nie zawsze mi wychodzi pozdrawiam Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. one błyskawicznie chwycą to co najlepsze ale dzięki za wgląd Pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 po tylu pochwałach dodam z westchnieniem "lubię gdy mówisz do mnie wierszem" :) serdecznie pozdrawiam
sarmacki wąs Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 urokliwie wyczarowane:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. my wszyscy na forum mówimy wierszem:)) pozdrawiam Jacek
Rekomendowane odpowiedzi