jasna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 wiatr na wzgórzu — z którego sadu niesie zapach wiśni?
bazyl_prost Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 jak zwykle z mojego zapomniałem przyciąć ale będzie dużo cierpka kąpiel w soku
Orston Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanim doniesie do wzgórza, to już nie czuć nic. Nie wierzysz, to sprawdź
Orston Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 No chyba, że tak. Ale w takim przypadku lepsza byłaby kiełbasa ;)
jasna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pewnie jest najbliżej. (Że też od razu nie poznałam). [quote]zapomniałem przyciąć ale będzie dużo cierpka kąpiel w soku rój pszczół w tę i z powrotem w twoim sadzie
jasna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanim doniesie do wzgórza, to już nie czuć nic. Nie wierzysz, to sprawdź To Ty nie wierzysz w to, co czuję na wzgórzu więc to nie ja muszę sprawdzać. Poza tym w haiku nie wspominam ani o odległości sadów od wzgórza, ani ich ilości, ani o wysokości wzgórza więc wszystko jest możliwe. :-) Dziękuję i pozdrawiam, jasna :-))
Orston Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zanim doniesie do wzgórza, to już nie czuć nic. Nie wierzysz, to sprawdź To Ty nie wierzysz w to, co czuję na wzgórzu więc to nie ja muszę sprawdzać. Poza tym w haiku nie wspominam ani o odległości sadów od wzgórza, ani ich ilości, ani o wysokości wzgórza więc wszystko jest możliwe. :-) Dziękuję i pozdrawiam, jasna :-)) To proszę o konkretne namiary odległości, ilości i wysokości ;) Pozdrawiam, O.
jasna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Takie obliczenia i pomiary każdy Czytelnik powinien sam sobie wykonać, bo moje mogą się różnić zawsze o te nieszczęsne pół centymetra. :-)
jasna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 albo o prędkość, kierunek lub siłę wiatru. A w poezji nie da się tak dokładnie wyliczyć. :-))
Orston Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 No, taka odpowiedź mnie zadowala :) Ale ja i tak czuję tylko bezpośrednio pod drzewem, choć w poezji wszystko możliwe. Orston :))
jasna Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy takim zapachu, to niech się schowają nawet najlepsze perfumy. :P ;-))
Rekomendowane odpowiedzi