teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 za nami już zima z przeciwka zieloność rozdaje pomarańcze pachną otuchą gdy fatum nagle podstawia nogę chwytam twoją ufność niczym talizman we śnie wyglądasz pięknie z burzą włosów oliwka niewinna w uśmiechu figlarna jak dziecię ujęłaś mnie prostotą
Jan Rodak Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Krysiu mogę tylko powtórzyć Twoimi słowami prostotą> Miłego dnia Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Krysiu mogę tylko powtórzyć Twoimi słowami prostotą> Miłego dnia Pozdrawiam Janku! Prostota to magnes, który przyciąga szlachetnych. Jest darem: po prostu ją się ma lub nie. Dziękuję. Pełnego słońca dnia! Serdecznie :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj Krysiu mogę tylko powtórzyć Twoimi słowami prostotą> Miłego dnia Pozdrawiam Janku! Prostota to magnes, który przyciąga szlachetnych. Jest darem: po prostu ją się ma lub nie. Dziękuję. Pełnego słońca dnia! Serdecznie :)) Masz rację Tereso, to jest dar i to wielki Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Janku! Prostota to magnes, który przyciąga szlachetnych. Jest darem: po prostu ją się ma lub nie. Dziękuję. Pełnego słońca dnia! Serdecznie :)) Masz rację Tereso, to jest dar i to wielki Pozdrawiam Zatem Grażynko, starajmy się go nie utracić, nawet do późnej starości. Dziękuję Cieplutko :):)
aluna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Droga Krysiu od tytułu po puente cały dla mnie!! Ciepluśko słonecznie!
teresa943 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to że się cieszysz, jest moją radością. Tak trzymaj! Wiosna lubi zaskakiwać niespodzianie... Dziękuję. Cieplutko od serca :))) Krysia
Sfinks13 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Krysiu twoja poezja jak zawsze unikalna dla stałego czytelnika, zawsze ją czytam, lecz nigdy się nie podpisuję pod wierszami. Mało tak pięknie napisanych wierszy w tym portalu i zawsze do ciebie wracam, jednak najbardziej mnie zakręciło,, po trzech":):):) serdecznie 13
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ogromna radość taki komentarz od stałego Czytelnika. Wprost nie wiem, co powiedzieć, więc chyba tylko PODZIĘKUJĘ :):):) całym sercem i zapraszam jak najczęściej. "po trzech" zakręciło? Tym większa moja radość. Miło Cię gościć. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdecznie dziękuję. Ciepło pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi