Tomasz_Piekło Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ahaha :D Arcade przypomina mi nieco Pink Floyd. troszku. wysoko się cenimy, co? czy wszyscy Tomaszowie mają tak wysokie mniemanie o swoich umiejętnościach rozpraszania kobiet? ;) przyjemnej nocy (bez podtekstów, to z Mrocznej Wieży Stephena Kinga. zawsze mi się podobało jako pozdrowienie w-sam-raz-nocne ;)) Czy wszyscy to tego nie wiem, jak poznasz jeszcze kilku to opowiesz;) "Kto się ceni ten się leni", a ja muszę wstawać o chorej godzinie;)
Magnetowit_R. Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 i jak pisać, zapchałbym temat...... wycinek tego co lubie: czad 21 wieku z punkowym zadziorem końca 20;) www.youtube.com/watch?v=SWmHAVGoRFI www.youtube.com/watch?v=KOc4-uxjOEc&feature=related
paper_doll Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Przy wydawnictwach 4AD, ostatnio przy Blonde Redhead.
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy mnie się wydaje, czy ten post został napisany o godzinie 4:33? ;)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wyobrażam sobie świata bez muzyki, dlatego czasem podejmuję się próby solidaryzacji takich właśnie serc. nie lubię, kiedy ktoś krzywi się na sam widok jakiegoś instrumentu ;) tak, łojej to świetne określenie na klimat generowany przez tę muzykę. zdecydowanie. lepiej bym tego nie ujęła ;)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm :)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Wam, kochane chłopaki. buziaki za nich wszystkich, z częścią się zapoznam, część na pewno odświeżę dzięki Wam ;)))
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, Solaris też poleciłam. najlepsze świadectwo, że jest za co złapać ;) Sophie nie znam, Dido i Blunta cenię za ciekawe głosy. nie ma za co. ja dziękuję, że tak licznie odpowiadacie. hmmm. dziękuję ;)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wnikam, nie wnikam :)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za odezwę ;)
Rachel_Grass Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. danke, danke, so Vielen Dank ;)
Tomasz_Piekło Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy mnie się wydaje, czy ten post został napisany o godzinie 4:33? ;) Tak. W innej strefie czasowej teraz się znajduję;)
Magnetowit_R. Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 z rzeczy inspirujących - szaleństwo początku lat 80tych faza industrialu.... www.youtube.com/watch?v=PSCPL0e7498 wokaliza tego numeru mnie skasowała 15 lat temu i trwa do dzis;) www.youtube.com/watch?v=pAwO_ySJCf4&feature=PlayList&p=5FC4C09E891A4583&playnext=1&playnext_from=PL&index=39 jest kilka części tego dvd, to pierwsza i jeżeli ktoś lubi poczytać kto co i o czym: www.plusultra.org.pl/spk.htm pozdry
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 www.youtube.com/watch?v=uRnx00g8aV0 To mnie wbija krzesło.
Agata_Lebek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A to pamiętasz Tosterku ;)? www.youtube.com/watch?v=mr8tvro0OOU
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jedna z tych co się słucha do późnych godzin nocnych i marzy o ... pewnym Gitano ;)
Agata_Lebek Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jedna z tych co się słucha do późnych godzin nocnych i marzy o ... pewnym Gitano ;) No ;) Stare, ale jare ;) Nie wiem jak masz z Lipnicką, ale ja do niej wracam chętnie co jakiś czas. Najlepsze mosty... i jeszcze to : www.youtube.com/watch?v=4-Gf6JkakaI
mały_dzielny_toster Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię Lipnicką, a do śpiewania "Mostów" mnie zmuszają na każdej imprezie na której jestem ;D I jeszcze "Ostatni list" :) www.youtube.com/watch?v=X39E5Jih8mg
Rachel_Grass Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy mnie się wydaje, czy ten post został napisany o godzinie 4:33? ;) Tak. W innej strefie czasowej teraz się znajduję;) pozdrów ode mnie Tokio ;)
Tomasz_Piekło Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. W innej strefie czasowej teraz się znajduję;) pozdrów ode mnie Tokio ;) Ok. pozdrowię dziewczynki z Tokio Hotel;)
Rekomendowane odpowiedzi