bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Miałem ogród pełen życia kwiaty oplatały szczęście, chwasty upiększały przyjaźń, drzewa użyczały silnych ramion. Dzień z nocą nie zmieniał czasu młodość przyozdabiając w skrzydła, ptaki ćwierkały: Bacha, Chopina, wiatr wtórował w takt symfonii. O świtaniu prysnął czar , gdyż Ciebie przy studni nie było, popioły pozostały i wonna frezja, która kwitnie przy nowiu księżyca.
teresa943 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Wiosna ma to do siebie, że przywołuje wspomnienia. Mimo ożywionej przyrody, kwitnienia i słońca, w sercu człowieka rodzi się smutek, gdy kogoś ukochanego już nie ma. To tyle na pierwszy rzut oka. Podoba się :) Serdecznie pozdrawiam. Krysia
aluna Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Droga bestio ptasi koncert Bacha i Chopina z wtórowaniem wiatru...wspaniale wiośnianie...! Pozdrowionka cieplutkie!
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Krysiu wielkie dzieki za odwiedziny i przeczytanie. Wiosna jak wiosna zawsze urocza serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Alunko dziękuję za odczyt i odwiedziny, jak to z Chopinem bywa zawsze urocza muzyka, jak i melodia wiosennego wiatru serdecznie i ciepło bestia
LadyC Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Magia i czary? - hmm ... Wymykam się tym razem z zauroczenia ;)) Serdecznie
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Lady, a Ty się nie wymykaj tak prosto angielskim wyjsciem, ale skoro już tak chcesz to spoko dziękuje za odwiedziny serdecznie bestia
Jan Rodak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Szkoda,że miałeś ogród pełen życia ale ja myślę,że to tylko przewrotność wyreżyserowana przez Peela. Nie szkoda czasu jak się to czyta. Pozdrawiam Janek
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Janku bardzo dziękuję za miły komentarz aż chce się pisać po takich słowach, a że czasami nie ma weny trudno może kiedyś mnie odwiedzi:):) z całym szacunkiem bestia
Jan Rodak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety coś wiemy na temat weny Daleko nie poszła jeszcze Cię odwiedzi. Nie zawsze trzeba pisać aby pisać,niekiedy wystarczy dosłownie ułamek sekundy żeby znaleźć w sobie to coś,czego wielu nigdy nie pozna i to jest piękne. Pozdrawiam
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Janku TY naprawdę potrafisz pocieszyć i chwała Ci za to Życzę Tobie sławy na literackiej niwie i dostąpienia przez Twoje napisane wiersze Parnasu serdecznie bestia
Jan Rodak Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może aż tak wysoko, to bym się nie wdrapał nie masz jakiegoś pagórka . Dzięki za miły lecz nie wiem czy zasłużony komentarz. Pozdrawiam
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Janku Poznaję dobre liryczne dusze intuicja i podświadomość, jak i lekkość pióra, którym władasz serdecznie bestia
okruszek i orzeszek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 magia wiosny radością a ty się gdzieś ukryłaś i nie ma cię nawet we śnie może jawą już jesteś przjdź muzo Ona na pewno w sercu się odezwie i zagra uwerurę na strunach duszy... bądź cierpliwy! Tymczasem pozdrawiamy WIELKANOCNIE!
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 okruszek i orzeszek dziekuję za odwiedziny, przeczytanie oraz wpis z wzajemnością wielkanocne pozdrowienia bestia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Masz ten ogród cały czas. Bardzo romantycznie. Pozdrawiam KKK
bestia be Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Dzięki Krzysztofie za przeczytanie i odwiedziny serdecznie pozdrawiam bestia i wiosennie
aluna Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Przepraszam Droga bestio ze piszę nie ...do wiersza ,czytałam Twój wiersz w Z-tce ...świetny ...chciałam dołączyć post ale wiersz zniknął...świetnie broniłeś SWOICH RACJI GRATULUJĘ!!! Ja także miałam komentarze o charakterze nic nie mówiących...! Dlatego napisałam na forum o tym problemie. Wiem że jesteś świetnym poetą i polonistą zawsze miło mi że do mnie zaglądasz mam nadzieję że dopóki mi zdrowie pozwoli będę pisała w warsztacie ,tu są otwarte szczere umysły poetów można się wiele nauczyć i doskonalić pisanie! Serdecznie świątecznie!
Rekomendowane odpowiedzi