Almare Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 - podróż przed końcem niespieszna ciekawi nawet źdźbło trawy chęć zabrania ze sobą zapachu i nikłego błysku światła na nim słońce przygasa znużone cienie wydłuża po ciemność rozściela wędrowcom nadzieję gwieździstą drogę w ciepłe ramiona domu noc jest potrzebna by mogło toczyć się dalej może kiedyś powrócę może napiszę wiersz lub poemat i dam ci bukiet kwiatów – mamo
Pablo_Pikaso Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie będziesz miał nic przeciw, jeśli zadedykuję swojej Mamie Twój wiersz na Dzień Matki? Na pewno nie będę mógł jej zobaczyć, jest też daleko, a zawsze kochała poezję. A sam bym tak nie napisał... Nie odbiorę praw autorskich Szacuneczek Pablo
Almare Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli wiersz się podoba i ufasz, że mamie sprawi przyjemność, to wysyłaj. :)) pozdrawiam.
bestia be Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ciekawe przesłanie o nostalgii jednak nie za krajem, ale nie można tego wykluczyć z przekazu, a rodzinnym domem w centrum którego jest kochająca mama. Bardzo ciekawie to napisałeś, podoba się serdecznie bestia
Pablo_Pikaso Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Dzięki, nie chciałem tak bez zgody autora Na pewno się się spodoba, moja Mama zna się na poezji Szacuneczek
Almare Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyobraź sobie: jesteś sam w dziwnej, nieskończenie długiej podróży, patrzysz w gwiazdy; o czym myślisz, patrząc na nie? ja szukałbym kierunku do domu, nawet wówczas, gdyby powrót nie był możliwy...dom i matka - fundament życia. czyż nie?
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 bardzo mi się podoba ...wyczuwa się tęsknotę za kimś bliskim, może za domem rodzinnym, bije z niego ciepłe uczucie serdecznie pozdrawiam :)
Almare Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja dziękuję za takie odczytanie wierszyka... pozdrawiam
bestia be Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgadzam się w zupełności , a wyobraziłem sobie to czytajac Twój wiersz serdecznie bestia
Baba_Izba Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Tak forma jak i treść wiersza, moim zdaniem - bardzo w porządku. Podoba się, że hej! Serdeczności - baba
Almare Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. autor dziękuje za poczytanie i przychylność w ocenie wiersza. :) pozdrawiam serdecznie
okruszek i orzeszek Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nam też bardzo się podoba :) Pozdrawiamy.
Rekomendowane odpowiedzi