aluna Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2009 zamarzły mi końcówki zaśpiewałbym ale nie podołam tak trudno z chorych łzy leją się jak z oberwanej chmury przyszedłeś książę pocieszyć mnie ale po cóż nic nie poradzisz na to tylko pogłębiasz tęsknotę za życiem którego tak mało przede mną tak bardzo chciałabym huśtać się pod niebiosa chwytając powietrze wiem nie doczekam upragnionych Bóg mi świadkiem aż tak bardzo nie grzeszyłam będę wierna teraz oczekiwania na na nadzieje moje może nadchodzące przyniosą odpowiedź
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Trudno mi się odnieść Alunko. Wolę Twoje pogodniejsze. Jest tu wszystko tylko smutne. pozdrawiam i czekam na te pogodne.
aluna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirosławie za czytanie ...długo się zastanawiałam czy wiersz wkleić ponieważ już w tygodniu był w warsztacie ale uznałam go za nazbyt osobisty...! Po prostu czekam na wyniki badań...!Stąd moje wrażliwe może nazbyt widzenie świata! Myślę że piszącemu tak jak my przyniesie ulgę...?!Przelałam ...no i lżej ...tak jakby opowiedziałam o moich obawach najlepszemu przyjacielowi...!Życie nie niesie przecież samych uroków są także nie miłe ...niespodzianki! Miłej Palmowej Niedzieli!
Mirosław_Dębogórski Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Bez cierpień, których doświadczamy, byli byśmy głupcami. Pozwalają nam dostrzec piękno tego świata, uczą empatii, pokory i dystansu do drobiazgów. Czasem mamy żal do Stwórcy, za jego "decyzje", ale wierz mi On wie, zdajmy się na Niego. Jestem człowiekiem doświadczonym przez życie i tak jak Ty w mojej "poezji" znajduję ulgę. Każdy kto rozumie nasze pisanie jest naszym przyjacielem. Trzymam za Ciebie kciuki Alunko. Serdecznie pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko! Podobnie myślę jak Mirosław. Tylko jeszcze szczerze dodam, że warsztatowo wg mnie - przegadany! Zrobisz jak uważasz, ale pomyśl nad tym. Pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Mirosławie za obszerny komentarz jakże wymowny ,ja także nie jestem nastolatką ,wprost przeciwnie kobietą doświadczoną przez życie!Staram się pomimo wszystko być pogodną i empatyczną!!!Na dowód moje pogodne wierszopisanie!Bardzo się cieszę że spotykam ludzi podobnych sobie...budujące! Serdecznie!
aluna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Alunko! Podobnie myślę jak Mirosław. Tylko jeszcze szczerze dodam, że warsztatowo wg mnie - przegadany! Zrobisz jak uważasz, ale pomyśl nad tym. Pozdrawiam :) Droga Krysiu dla mnie nie przegadany...bardzo osobisty ...długo zastanawiałam się czy w ogóle go wstawić!Ale wśród piszących mam poczucie że nie jestem osamotniona! Uściski!
teresa943 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ależ nie powiedziałam, że zły, tylko wyraziłam subiektywne uczucie, co nie oznacza, że masz coś z tym robić...naprawdę:) przecież w warsztacie dzielimy się na roboczo; ja osobiście jestem wdzięczna jak mi ktoś podpowie, żeby pomyśleć...nad formą. Jeżeli to jakoś inaczej zabrzmiało, to bardzo, bardzo przepraszam :))) Buziaki!!!
aluna Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Ależ Krysiu nie przepraszaj!!!Wiem forma może nie taka jak powinna , ale jak wiesz piszę co mi w duszy gra i jeżeli ktoś zaproponuje poprawki ...korzystam takie już moje pisanie...na gorąco! Słonecznie!
Rekomendowane odpowiedzi