Rafał Gladius Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dostałeś ciało, duszę, Rozum i czucie, Masz w sercu suszę, Masz w sercu kłucie, Uczucie jakby koniec, Pobiec na koniec, Uciec od stada owiec? Wszędzie gdzie ktoś, Będzie zawsze wartość, Na to, co złe, I na to, co ludzie, A ludzie są źli, Gdzie uciec, Gdzie dobro się tli? Deszcz spływa po czole, Sól po policzkach, Ja w dole, Ja w glebę wnika, Ktoś leje, Czemu mnie poniżasz? Podaje dłoń, A oni patrzą na kolor, Oddaj im pokłon, Bo wysoko stoją, Patrzą z góry, Ale nic nie widzą, Tylko czarne chmury!
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co to jest?? bajka, rymowana, program wyborczy, zaklęcie, a może modlitwa??? nie do strawienia... Tera
Rafał Gladius Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeżeli to jest konstruktywna krytyka to się nie wykazałaś!!! [...wykasowane - nie na temat wiersza...- bezet] Jeżeli widzisz w nim program wyborczy to głosuj na samoobronę. Pozdrawiam ozięble :((( [Pan Gladius otrzymuje ostrzeżenia za chamskie uwagi nt. osób - bezet] [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 20-07-2004 16:26.[/sub]
Rafał Gladius Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 co to jest?? bajka, rymowana, program wyborczy, zaklęcie, a może modlitwa??? nie do strawienia... Tera to wypowiedz pani tery to bardzo inteligętnte nie prawdasz???
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 moim komentarzem było: nie do strawienia... zwykłe ocenienie mojego spojrzenia na ten wiersz... jestes ciekawy głębszej krytyki?? napisz o tym a ja to uczynie. A powyzsze słowa to pytanie, czy wiesz co to jest... po prostu na nie odpowiedz... Tera
Rafał Gladius Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Winny się tłumaczy, a pani coraz częściej się tłumaczy. Może niech się pani zastanowi troszeczkę, a potem pisze cokolwiek!!! Pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. inteligentne; nieprawdaż - niby nic, a jednak wiele :)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się nie tłumacze tylko zwracam uwage innym czytelnikom na Twoje podejście...
Rekomendowane odpowiedzi