Ewa Loren Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Fala wyrywa ku niebu, naiwność męstwa czlowieka w walce z naturą bogactwo, dorobek pokoleń i życie rozwścieczone ryczące gardło czarną czeluscią. pianą z pyska wodorostami chwytnych rąk plując niestrawionymi szczątkami ustalonego porzadku rzeczy bezlitosne wobec maluczkich zamożnych i wielkich - kroplą jeno w trzewiach Molocha tsunami poprzestac na jednym wyrazie? choć grozą jak ziemia dlugo nie zatrzyma wzroku ni myśli w klatce kadru przez wieczność Poezja ubiera w słowa co było od zawsze wiadomym ,tragedią obleka komedią , milosną euforią każdemu inaczej , wedlug patrzenia, rytmu serca i duszy wrażliwej.
Bernadetta1 Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 dużo literówek-czyni niedbałym tekst...Popraw , to jest forum poetyckie:)pozdr.
Ewa Loren Opublikowano 30 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 jeszcze dwa tygodnie i bede w domu - teraz mam klawiature niemiecka moge wszystko poprawic poza litererami polskimi - pozdrawiam
bestia be Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Ciekawe przesłanie jednak naprawdę cięzko komentować bez ogonków, ale jestem za plusem, gdyż o poetica ciężko się pisze znaczy trudno napisać dobrze ponieważ każdy ją inaczej postrzega serdecznie bestia
Grażyna_Kudła Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo, ja też mam tak na drugie. Myślę, czy nie warto poczekać te 2 tyg. widać, że coś się dzieje ważnego w Twiom wierszu, ale nie wiadomo chwilami czego się domyślać. Dużo przez to możesz stracić Pozdrawiam
Ewa Loren Opublikowano 31 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2009 masz racje - poczekam - dziekuje - a moje imie Barbara - Ewa Loren to pseudonim
Jan Rodak Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Pomimo literówki po kilkukrotnym przeczytaniu wsłuchałem się w treść i muszę pochwalić za wartość przesłania. Człowiek z naturą nie wygra!!! Ale Twoja poezja tak. pozdrawiam
Ewa Loren Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2009 dziekuje za mila mi ocene - pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi