Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Do Administratora-Wielka prośba

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Mam duzy problem. Komputer na którym byłam zalogowana jako BlackSoul umarł ... teraz mam pożyczony komputer od koleżanki i niestety nie mogę się zalogować na poezje.org bo jestem zalogowana na tamtym komputerze ...
Można coś z tym zrobić ? Proszę o pomoc.

zaloguj się -> zapomniałeś swojego hasła?

pojawia się miejsce na e-mail -> wpisujesz ten adres, z którego rejestrowałaś się na forum!

i powinnaś dostać nowe hasło (po jakimś czasie - zdarza się, że po kilku minutach, czasem trzeba czekać dłużej)

i tak jak zwykle - zaloguj się: BlackSoul + nowe hasło i jesteś na swoim starym koncie

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

to niemożliwe, bo jeśli komputer się zepsuł, to przecież nie ma połączenia z netem i użytkownik nie jest na stronie. to tak jakbyś po prostu zamknął komputer - nie jesteś wtedy aktywny, mimo że się nie wylogowałeś:)
Wiesz, ja się kiedyś nie wylogowalem i miałem podobnie jak autor wątku.
Być może to kwestia pamięci przeglądarki.

dokładnie - ale też pewnie dlatego, że masz zapisane hasło/pamiętasz je. wielokrotnie logowałam się na różnych komputerach (bez uprzedniego wylogowania na swoim), ale nigdy nie pamiętałam swojego hasła, więc po prostu prosiłam o nowe i wszystko grało.

Można. Trzeba się wylogować i zalogować na konto BlackSoul. Jak nie pamięta się hasła trzeba przeszukać pocztę. Jak nie posiada się starych e-mail w ostateczności można napisać do mnie z prośbą o zmianę hasła. Nie przyjmuję wniosków jeżeli prośba zostanie wysłana z innego adresu e-mail niż ten podany tu przy rejestracji konta.

a.