teresa943 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 świt jeszcze za storą sennych objawień a już rozbudzona rozlewasz uśmiech błogim ciepłem garnąc bliskość bez słów emitujemy z pasją kwiatowy zapach niebios w oczach urzeczone wschodem przejrzyste na bezchmurnym tak dobrze
aluna Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Czarujesz Twoją poezją ...!!! " emitujemy z pasją kwiatowy zapach niebios w oczach urzeczone wschodem takie przejrzyste na bezchmurnym dobrze nam razem " Serdecznie!
bestia be Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 świt jeszcze za storą bardzo piekny wers jak i cały wiersz. Dręczy mnie jednak zakończenie,,dobrze nam razem". Osobiście zmieniłbym to, dlaczego? Za proste do całości i za bardzo znane, jak np kocham cię , jesteśmy szczęśliwi itd, to tylko sugestia. serdecznie pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Alunko :))) Cieplutko pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Radość, że się podoba całość. Sugestia dotycząca zakończenia bardzo cenna. Otóż zastanawiałam się, czy może bez "razem" lub jakoś inaczej...potwierdzasz, że jednak moje myśli szły w dobrym kierunku. Już zmieniłam na "tak dobrze" (na razie nie mam innej koncepcji). Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
Koval_ZNowin Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 O Ciebie też to inspiruje:) pozdrawiam serdecznie:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Nie widzę nic złego w dosłowności zakończenia, ale i obecne jest dobre. Pozdrawiam KKK
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Druga trochę zbyt "ckliwa" (nie przychodzi mi na myśl lepsze określenie...) a tak dobrze się zapowiadało...!
bestia be Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Teraz powiem moim skromnym zdaniem urzeka ten wiersz. Heh jak sie czyta i powraca aby znów zaczerpnąć liryki, to jednak zajebiste objawy ciepło i serdecznie pozdrawiam bestia
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym nie zmieniała, to "dobrze nam razem " jest może proste, ale dzięki temu właśnie takie spontaniczne, szczere i najprawdziwsze. Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Teresko! Łapmy chwile bo tylko one są szczęśliwe:)) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A Ciebie też? Dziękuję za wizytę. Miło jak zaglądasz. Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak. Na pewno nic złego, lecz teraz chyba bardziej wieloznacznie. Cieszę się, że Ci się podoba. Dziekuję. Serdecznie pozdrawiam Krzysztofie :) Krystyna
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Szanuję Twój odbiór, Kasiu. Druga jest po prostu naturalna jak w życiu, ckliwość też ma miejsce, a ja piszę tak jak czuję. Przykro mi, że zawiodłam "zapowiedzią" ;) Dziękuję za obecność i komentarz. Pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To ja odpowiem, że moja radość ogromna, iż mogłam sprawić przyjemność czytelnikowi i to z objawami nie byle jakimi :) Jeszcze raz dziękuję z serca. Cieplutko pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja bym nie zmieniała, to "dobrze nam razem " jest może proste, ale dzięki temu właśnie takie spontaniczne, szczere i najprawdziwsze. Pozdrawiam Grażynko! Rozumiem podobnie jak Ty. Jednak obecna zmiana nie odbiera tej prostoty uczuć, tylko pogłębia sens przez wieloznaczność, a czytelnik może interpretować stosownie do tego, co aktualnie czuje, co przeżywa. Dziękuję:))) Serdecznie pozdrawiam :)
teresa943 Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O tak, łapmy, bo uciekają w zawrotnym tempie, a z nimi nasze szczęście. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi