Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

menopauza

Rekomendowane odpowiedzi

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

Panie Michale, skromna pochwała w zupełności wystarczy, a nawet powiem, że dla mnie bardzo dużo znaczy. Wiem, że choć czas Pana goni, nawet kątem oka potrafi Pan zauważyć pospolite "krzaczki", jednak to krótkie "co tam" i plus - mobilizują mnie do starań.
Dziękuję z serca.

Serdecznie pozdrawiam :)

przekolorowany jest. ja na przykład mam tendencje topograficzne, do chorobliwego określania miejsca sytuacji lirycznej, Ty - tendencje barwne, do umieszczania w wierszu dużej ilości kolorów. tutaj się kłócą i kłują wzajemnie, nie chcą stworzyć logicznego i całościowego obrazu ;)

zdania ogólnego nie wyrobiłam.

pozdrawiam.

przekolorowany jest. ja na przykład mam tendencje topograficzne, do chorobliwego określania miejsca sytuacji lirycznej, Ty - tendencje barwne, do umieszczania w wierszu dużej ilości kolorów. tutaj się kłócą i kłują wzajemnie, nie chcą stworzyć logicznego i całościowego obrazu ;)

pozdrawiam.
sorki, ale wyblakle chabry maja barwę spopielałą, więc nie widzę żadnej niezgodności kolorystycznej
natomiast lilaki niektóre- o barwie fioletu z czerwienią w słońcu wyglądają rumiano, takie drobnostki kolorystyczne, jednak istnieją,tylko trzeba umieć PATRZEĆ I obserwowoać przyrodę,
tereso nie sumituj się
piekne są te twoje barwy i jak pieknie fiolet lilaka pasuje do chabrów
a że kiedyś wszystko się spopiela, to juz natura tak ma, ważne umieć spokojnie przyjąc co nieisie zmiana czasu!
pozdrawiam ciepło
po menopauzie :D Jagoda Wilcza, hihi

pozdrawiam.
sorki, ale wyblakle chabry maja barwę spopielałą, więc nie widzę żadnej niezgodności kolorystycznej
natomiast lilaki niektóre- o barwie fioletu z czerwienią w słońcu wyglądają rumiano, takie drobnostki kolorystyczne, jednak istnieją,tylko trzeba umieć PATRZEĆ I obserwowoać przyrodę,
tereso nie sumituj się
piekne są te twoje barwy i jak pieknie fiolet lilaka pasuje do chabrów
a że kiedyś wszystko się spopiela, to juz natura tak ma, ważne umieć spokojnie przyjąc co nieisie zmiana czasu!
pozdrawiam ciepło
po menopauzie :D Jagoda Wilcza, hihi

Pięknie wyjaśniłaś te wszystkie barwy (autorce nie wypadało wykładać kawę na ławę :).
Swoim komentarzem poszerzyłaś zakres zamysłu.
Umiesz dostrzegać to, co zakryte. Brawo!
Bardzo dziękuję :)

Cieplutko pozdrawiam :)
Krystyna