bona Opublikowano 22 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 widziała jak księżyc ślizgał się w chmurach a ptaki spadały jak oderwane siedziała na huśtawce jak urzeczona piekło niebo piekło nie mogła złapać tchu niebo zabawa i gra w życie - nie zeskoczy w ruchome piaski leciała
pchła_szachrajka Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. widziała jak księżyc ślizgał się w chmurach a ptaki spadały jak oderwane siedziała na huśtawce jak urzeczona - piekło niebo nie mogła złapać tchu zabawa i gra w życie nie zeskoczy w ruchome piaski leciała -szachrajkowy misiek ;) piękna miniatura, pozdrawiam serdecznie :)
bona Opublikowano 23 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 I nowa propozycja, również ciekawa. Pozdrawiam i dziękuję :)
mały_dzielny_toster Opublikowano 23 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2009 Ja się zawsze tak bałam ;)
bona Opublikowano 24 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2009 Huśtawki? A ja uwielbiałam się huśtać. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi