Marcin_Erlin Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Omanega! Omanega gaga! - tak zawołał jeden gość w turbanie, wskazał ręką dwóch ludzi, a reszta pobiegła ich gonić. Przez całą książkę się tak ganiali. Autor - nie pamiętam. Tytuł - nie pamiętam. Wiesz, jakie ja katusze przechodzę z tego powodu?
Anna Bucher Opublikowano 25 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Stan niewiedzy jest mi obcy ;) Zawsze wiem kto, gdzie, jak i kiedy :D
Marcin_Erlin Opublikowano 25 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawdzimy, sprawdzimy, wrzucę niedługo tu swój teścik, zobaczymy co potrafisz. Naturalnie, jak się zgodzisz.
Anna Bucher Opublikowano 26 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyzwanie??? ;) Już nie mogę się doczekać Twojego tekstu, zastanawiam się tylko jaka będzie w nim moja rola??? :)
Marcin_Erlin Opublikowano 27 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wyzwanie??? ;) Już nie mogę się doczekać Twojego tekstu, zastanawiam się tylko jaka będzie w nim moja rola??? :) Taki tam trybik...;)
Anna Bucher Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Czekam z niecierpliwością na Twój tekst :)
Marcin_Erlin Opublikowano 29 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A! Mam Cię. Jedna sprawa, to nie będzie ten tekst, inny, później tu wrzucony...
Anna Bucher Opublikowano 29 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle to ja też wiem, ogólnie czekam na Twój tekst, po co mi on w mioch komentarzach :) myślisze że jestem tak ciemną masą??? ;)
Rekomendowane odpowiedzi