Zgłoś
-
Ostatnio w Warsztacie
-
Berenika97 8 180
Z zasady to rzęsami nie trzepię, ale to Ty powinieneś coś mówić, a ja bedę obserwować co w tym czasie robisz z rękoma, jak ustawiasz stopy i czy zapinasz marynarkę ...:)
1
-
-
Zarejestruj się. To bardzo proste!
Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.
-
Ostatnio dodane
-
Ostatnie komentarze
-
Przez Berenika97 · Opublikowano
@Omagamoga To ciekawe, co napisałeś. Mój mąż już mi udowadniał, że czasu nie ma. Czas może być jedynie parametrem, a nie fundamentem. Einstein pisał, że podział na przeszłość i przyszłość to tylko "iluzja". Czas nie "płynie", to my się przez niego przesuwamy. Zagadnienia związane z czasem są bardzo interesujące w aspekcie fizyki kwantowej. Pozdrawiam. -
Przez iwonaroma · Opublikowano
zawsze się ich bałam bardziej niż wrogich bo wróg nie neguje mojego jestestwa tylko z nim walczy (oh, to żaden problem chwytam wroga za rogi i całuję prosto w usta :)) natomiast sceptyk... patrzy... i nie wierzy... że jestem i wtedy pojawia się we mnie drżenie bo przecież nie jestem kamieniem tylko istotą z eteru która może się zaraz ulotnić -
Przez LessLove · Opublikowano
Mam ochotę napisać "kocham twoją przemianę-wobec mnie", ale zakładam, że wiesz o mojej skłonności w przesadzie emocjonalnej :-) Poważnie :-( super. -
@Lenore Grey To "osiąść" jak słońce, które kładzie cienie zamiast światła - to jest świetne! Piękna miniaturka. :) -
@LessLove Mocny tekst. Gra słów "ciążenie i zaciążenie" to majstersztyk – w jednym wersie przechodzimy od praw fizyki do biologii i etyki. Bardzo sugestywne zakończenie, które zostawia czytelnika z dużym znakiem zapytania nad własnym sumieniem. Swoje stanowisko przedstawiłam w wierszu "Drzazga".
-
-
Najczęściej komentowane
-
Wiersze znanych
-
Najpopularniejsze utwory
-
Najpopularniejsze zbiory
-
Inne