Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 gorąco i fasola rozrywa się bezgłośnie burito buuuuuu Rito sombrero pod stołem Turkey Creek skąd dokąd płyniesz na wznak panie w znak
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pan Serocki ma odczuwa chyba paranoiczną potrzebę pisania. Tylko dlaczego inni mają to czytać? [sub]Tekst był edytowany przez Grzegorz Działa dnia 18-07-2004 16:42.[/sub]
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt Pana nie zmusza.
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy nie jest to czasem dziecinne "odgrywanie się" ?? podobne do komentarza Pana Mirosława dotyczącego Pańskiego wiersza aha.. i jeszcze jedno niech Pan Panie Grzegorzu może wyjaśni co się Panu nie podoba w tym wierszu? ... dla mnie taki sobie zagmatwany troszkę od "burito" mi się podoba końcowy dwuwers najbardziej :) pozdrawiam Emilka
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zamiast pogadać o fajnym wierszyku, prowadzicie wojnę - pfe Panowie. buuuuuu - jest oryginalne. Zupełnie niedawno umieściłem tu G jak Gówno [o gównie], a tu ni stąd ni zowąd pojawia się piękny, krótki i miły dla ucha wierszyk o pierdnięciu - i to w dodatku fasolowym. Przyznam, wolę czytać, niż czuć. Panie Mirosławie – od dziś jestem Pańskim fanem. Ale tak na poważnie, wiersz mnie ubawił i jest świetny – pozdr...
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale tak na poważnie, Panie Marku, to nie jest o tym, o czym Pan sugeruje, że jest. Jest zupełnie o czymś innym, ale chwilowo zapomniałem o czym.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak jakoś mi się skojarzyło - fasola rozrywająca się bezgłośnie [...] pod stołem ... - ale cóż, bogactwo poezji polega na tym, że każdy może coś miłego w niej znaleźć.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Wszyscy tutaj powariowali wyrazy ubolewania :) A.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wariacja to najwyższy stan normalności. Dziękuję za życzenia
agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ależ tu wesoło:)))))) pokusiłam się, choć w zasadzie tego nie robię, o poczytanie komentarzy:) i czegóż Ty buczysz:) meksykańska gorączka absurdu pożerania i zabawy zawsze kończy się na wznak:), poza tym wszystko płynie, jak powiedział bodajże Heraklit z Efezu (mogę się mylić, jak zawsze:)) pozdr. aga
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na zasadzie wzoru matematycznego? stoi w gwiazdach? wyryto na kamiennych tablicach? nie ma za co dziekować, szczerość to podstawa/postawa ;)
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też Ciebie kocham
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem wylewność niezasadna, ot co :) A.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To nie wylewnośc. To nagły poryw i spontaniczna reakcja.
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach och więc zdolen, zdolen ! (poproszę o przelew) A.
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moi drodzy Państwo - tak przy wszystkich?
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam zacytować fragmenty pewnych wierszy? :) Widzisz paprochy w oczach sąsiada a nie dostrzegasz Belki?
Marek Ciućka Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Biorę moje grabki, łopatkę i wiaderko i idę do innego konta w piaskownicy - bo tu dzieci mnie nie lubią :o( [sub]Tekst był edytowany przez Marek Ciućka dnia 22-07-2004 20:47.[/sub]
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pełna wersja brzmi: "belkę w cudzym, a Witaszka w swoim nie dostrzegacie :D "
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ lubią, lubią. Dzisiaj nawet babkę możesz sobie wykombinować :)
Rekomendowane odpowiedzi