Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 proszę pisać o wierszu A.S.S. [sub]Tekst był edytowany przez Adam Szadkowski dnia 18-07-2004 21:39.[/sub]
dzialkis Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A dlaczego nie pisać o chmurach?
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 przykro mi, nie dotrwałam do końca.. tego się nie da czytać.. tragiczne okropne i mam nadzieję, że zapomnę co tutaj przeczytałam to się nie nadaje nigdzie pozdrawiam Emilka
Kolekcjoner rozczarowań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie taki znowu szajs... widze tu jaśniejsze elementy. Pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dla mnie niestrawialne... pozdrawiam
Kolekcjoner rozczarowań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Proponuje dobranie odpowiednich przypraw... spojżenie przez odpowiedni pryzmat. Może to po prostu pastisz?
Kolekcjoner rozczarowań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chyba schizofrenia... żenada
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo jasnowidzącawróżkopodobna czytasz w moich myślach nieomylnie...
Ewa Braun- Copperfield Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dyskucja w komentarzach schodzi na tory krytyki młodego talentu, choć mozno nieoszlifowanego. Kolega ma potencjał, niech się stara. Ten tekst to raczej świadomy kicz niż poezja liryczna.
Rekomendowane odpowiedzi