Orston Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 pierwszy dzień wiosny - odkryta w lustrze kolejna zmarszczka
aluna Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny inspirujący obrazek! pierwszy dzień wiosny- w lustrze kolejna zmarszczka znowu minął rok Serdeczności!
Orston Opublikowano 11 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Świetny inspirujący obrazek! pierwszy dzień wiosny- w lustrze kolejna zmarszczka znowu minął rok Serdeczności! W rzeczy samej, Alunko - czas mija nieubłaganie... Pozdrowionka cieplutkie, przedwiosenne :) Marek
Ania_Ostrowska Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pierwszy dzień wiosny - śmieję się do zmarszczek lustro w kałuży :) Ania
Fanaberka Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 pierwszy dzień wiosny tyle zmarszczek na stawie ;)
Orston Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Ale fajnie - zmarszczki w kałuży i na stawie :) hi :)) Pozdrówka dla Pań
aluna Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyszły mi do głowy zmarszczki w innym miejscu ...ale ...co mi tam...!Galaretka na winogronach...żeby nie było...! Pozdrówka!
Orston Opublikowano 12 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyszły mi do głowy zmarszczki w innym miejscu ...ale ...co mi tam...!Galaretka na winogronach...żeby nie było...! Pozdrówka! :)))
aluna Opublikowano 12 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2009 Mam na myśli ciasto...bo dziwnie mi zabrzmiało...!!! Pozdrawiam!
Ewa_Kos Opublikowano 13 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, zaraz tam zmarszczka:))) a może: pierwszy dzień wiosny odkryta w lustrze ostrość spojrzenia czyli tak czy siak wypatrzy w końcu kolejną zmarszczkę:))) Serdecznie pozdrawiam:)) Cmok! Ewa
Dominika Iks Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zmarszczki mimiczne- trzymajmy się tej wersji:)
jasna Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to dobrze, że ją wreszcie widać. Pozdrawiam, jasna :-))
Ann N.N. Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kolejna wiosna coraz mniej widać w lustrze po przebudzeniu :*
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj, dziwnie, dziwnie ;) Zdrówka!
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ooo, zaraz tam zmarszczka:))) a może: pierwszy dzień wiosny odkryta w lustrze ostrość spojrzenia czyli tak czy siak wypatrzy w końcu kolejną zmarszczkę:))) Serdecznie pozdrawiam:)) Cmok! Ewa No tak, ale ostrość spojrzenia jest bardziej ryzykowna, bo po kolejnej można jeszcze kolejną wypatrzeć… :) Pozdrawiam Cię ciepluteńko, Ewuniu. Cmmmok! Marek
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To zmarszczki mimiczne- trzymajmy się tej wersji:) O tak, tej wersji będziemy się trzymać :) Puszczam oczko ;)
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to dobrze, że ją wreszcie widać. Pozdrawiam, jasna :-)) O tę jedną za dużo jednak. Nawet nie strasz, bo pierwszego dnia wiosny mam urodzinki Pozdrowionka serdeczne, Madziu :) Orston
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kolejna wiosna coraz mniej widać w lustrze po przebudzeniu :* W tym przypadku pogarszający się wzrok ma jednak swoje plusy :) :* :* :*
Ann N.N. Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kolejna wiosna coraz mniej widać w lustrze po przebudzeniu :* W tym przypadku pogarszający się wzrok ma jednak swoje plusy :) :* :* :* [rumieniec] jasne! więcej pola dla fantazji. ;] :*
Rekomendowane odpowiedzi