gżegżółka Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Jeden kuchcik (Cedynia) Kiedy zmywa naczynia (sporo ich ma) Do zlewu szcza Innym nie daje - świnia!
gżegżółka Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Młody kuchcik z Kazania Miast płynu do zmywania Mocz leje Się śmieje Wraz z nim cała plebania!
bazyl_prost Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 to pierwsze to o mnie, dzięki //// \ /
Duilla Opublikowano 5 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Młodziutki kuchcik spod Gniewu nie naszczy juz nigdy do zlewu gdy mył tasaka ten spadł mu na ptaka udziela dzis lekcji spiewu.
gżegżółka Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Kiedy tasakiem kuchcik z Kudowy Uciął se ch.ja nie stracił głowy Krzyknął: "Sierioża Przyszyj węgorza! Teraz ku.asem wydymam krowy!"
Duilla Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 Młoda szlachcianka pewnego ranka do kuchty rzecze - niech mi przyrzecze że dla mnie będzie dzis twoja kaszanka.
Rekomendowane odpowiedzi