Halinka Mazur Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 kiedy kupowaliśmy dla mnie płaszcz sprzedawca dotknął mojego karku żeby poprawić kołnierz zdjąłeś jego rękę jakby była przedmiotem z siłą która zostawiła go w bezruchu a usta otwarły się do krzyku 1
JacekSojan Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 jest "Płaszcz" Gogola, może być płaszcz Halinki... takie pytanie to coś więcej niż prowokacja...kusi Ewa, kusi... :) J.S
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem jak było wcześniej, ale w tej formie zapowiada lepiej. Serdecznie
kasiaballou Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Tyle słow dla gestu i jednej refleksji, która wyzwala ich nieskończoną ilość - ciekawe. pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 TAK! :) milion razy lepiej; a może dwa; teraz zmieniłbym decyzję, ale nie ma takiej możliwości; umówmy się - że to tylko za tamten wiersz... :) J.S
billbuf Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przyznaję się do porażki - nie mogę przetrawić tego fragmentu myślałem i myślałem o tym jak się ma "bezruchu" do "usta się otwarły" i poza skojarzeniem "pięść do nosa" nic mi się nie nasunęło mogę liczyć na podrzucenie tropu ? pozdr. b.
Halinka Mazur Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Dziękuję wszystkim za komentarze,a w szczególności Panu Sojanowi za konstruktywną krytykę, Pani B.Janas za dobrą zapowiedź i Pani Kasi za nieskończoną ilość. Dziękuję również billbuf za wątpliwości,których nie rozwieję, z zasady pozostawiam tekst otwarty dla czytelnika. Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Mirosław_Butrym Opublikowano 13 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Banał Pzdr.
Bea.2u Opublikowano 17 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2010 ile w tym wierszu ekspresji :) Pozdrawiam /b
Rekomendowane odpowiedzi