aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zawstydzona, bezradna szukająca spotkania oczu. Z biciem dzwonu w piersi gdy pukasz do drzwi widzę ruch klamki drżę. Wiem zaraz będziesz uśmiechniesz się zapomnę jak cię przywitać. Wieszasz ulubioną kurtkę siadasz w fotelu a ja drętwieję. W splątanych słowach wyznaję (...) Kto nie wierzy nie kocha.
kasiaballou Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wierzę, bo nie sposób kwestionować, przy emanacji takich uczuć ;o! Ale boldem i cepelię bym zdjęła ;P pozdrówki :) kasia
aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Sęks Kasieńko porawiłamsie! Serdeczności!
aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Judytko! Wszystkiego co naj...!!!
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Judytko! Wszystkiego co naj...!!! Wzajemnie(:
LadyC Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uzupełnić interpunkcję - musi być konsekwentnie lub wcale Zatem Zawstydzona, bezradna szukająca spotkania spojrzeń. (szukam spotkania oczu? imiesłowy nie brzmią zbyt ładnie) Z biciem dzwonu w piersi gdy pukasz do drzwi z piskiem klamki drżę. - niezgrabnie msz, trzeba jakoś inaczej Wiem, zaraz będziesz; uśmiechniesz się. Zapomnę co powiedzieć na przywitanie. - tak by mi się widziała wersyfikacja (nie koniecznie jednak musisz brać to pod uwagę) Wieszasz ulubioną kurtkę, siadasz w fotelu - ja drętwieję. W splątanych słowach wyznaję ----------- - jaka jest funkcja tych znaków? Kto nie wierzy nie kocha - jednak skończyła bym na 'drętwieję' Serdecznie pozdrawiam i przepraszam za 'przeróbkę'
bazyl_prost Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 czy wierzy się w stres , podobno są eustres i dystres ale trzeba wiedzieć o co chodzi no bo
LadyC Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tu raczej o dystresie mowa Choć ... No, niech się autorka wypowie może
aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Dzięki LadyC za wskazówki cosik zmieniłam! Serdeczności!
aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie podobno ale na pewno występuja oba rodzaje stresu!W moim przypadku jest to eustres!P:))
LadyC Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie podobno ale na pewno występuja oba rodzaje stresu!W moim przypadku jest to eustres!P:)) Zupełnie inaczej odebrałam ten wiersz :)))
aluna Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie podobno ale na pewno występuja oba rodzaje stresu!W moim przypadku jest to eustres!P:)) Zupełnie inaczej odebrałam ten wiersz :))) To miło Droga LadyC! Serdecznie!
Rekomendowane odpowiedzi