Judyt Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 blasku wyczekująca tak zapatrzona w spadające uproszone zawrotną nasadka traw bliżej ręki biegnie myślami duchem i sercem ścieżką pryzmatem przez witraże przedzierające strumień to światło jedyne niezapomniane oddechem zatopionym w spijaniu danymtraw; patrz. farb lub kredki z domów wysokich
Waldemar Talar Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo intrygujący wiersz o czymś co bardzo boli. O demie duży plus Judytko za bardzo delikatną poezję. pozd.
gabriel p. Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 patrzę przez okno, a tam gwiazdy. ja to tak widzę. i lubię tą wizję. pozdrawiam :-))))
teresa943 Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Judyt! Pamiętam ten wiersz...nadal wprawia w zmyślenie... serdecznie pozdrawiam :)
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo intrygujący wiersz o czymś co bardzo boli. O demie duży plus Judytko za bardzo delikatną poezję. pozd. Waldemarze dzięki z serca za piękny wpis i depnięcie, mm miłość to też tęsknoty, cierpienia ano ..tak;J. (do wierszy zawsze mi daleko...)
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki gabrielu za depnięcie pod(...) serdecznie:)J.
Judyt Opublikowano 27 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano tak Teres, dziękuję za pamięć serdecznie również :)wielkie dziękiJ.
Vera_Ikon Opublikowano 27 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2009 Bardzo ładny nastrój. Poetycki taki. I wszystko się w nim zamyka. pozdr serdecznie weronika
Sylwester_Lasota Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Tytuł mnie przyciągnął, za treścią, niestety, nie nadążam. Widzę jakieś sakrum przez te witraże, ale jednak nie nadążam, za daleko ode mnie i za szybko pędzi. Pozdrawiam :-).
Tomasz_Biela Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 na pewno lżej się czyta niż Twoje inne / i lżej rozumie / Ty z resztą wiesz że mi ciężko wchodzi Twoje pisanie / ale wyrozumiałość posiadłem uszanowanie /
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Weroniko serdeczne dzięki za depnięcie i za 'poetycki'(:to miłe bardzo jak na poezję czy coś takiego; J. wzajemnie
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze no dzięki za depnięcie również, fajnie, że coś można widzieć myślę jednak, że nadążyłeś pięknie chociaż można można nie(...) serdecznie dziękuję :) J.
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dzięki Tomku za depnięcie przede wszystkim pomimo wchodzenia, że odwiedziłeś( a moje inne pewnie jakieś takie tajemne?no nie wiem...) a potem za resztę, jakieś takie wytworzyło samo wyrozumiałość to cenna cecha ludka zdaje się szacunek i Tobie przesyłam, J.
Nata_Kruk Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Judysia, nie poznaję Twojego pisania... jakby nie Ty, a jednak. Mało mi tego wiersza, nie odnajduję się w nim... aczkolwiek ostatnie dwa wersy zatrzymały mnie na chwilę. Pozdrawiam... :)
Judyt Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O Nato dzięki za depnięcie, żeś zerknęła, miło wiedzieć żeś czytała nawet(...) i że coś tam zatrzymuje, a na dodatek tyle nóżek dreptających to mnie zdumiewa mazgrowałowato kłaniam gówkę; płoniaście (:J.
Judyt Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za depnięcie, ale jeśli to jest mętlik to już teraz mi się zmętliło po tym słowie, płoniaście J. (:
Baba_Izba Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Naprowadzenie: "traw; patrz. farb lub kredki z domów wysokich", nie pomogły mi, niestety w lepszym zrozumieniu: "nasadka traw bliżej ręki". To, co cenię najbardziej w Twoich wierszach, to nastrój niesamowitości, odbieram w nich coś, co bardziej jest przeczuciem niż świadomością. Serdecznie pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 1 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Babo niezmniernie dziękuję wielce za depnięcie naprowadzenie..otóż to jest wydaje mi się jakiś ciąg być może dalszy..tego co było w puencie w jednym z wierszołów wcześniejszych" Parasol od deszczu" jakby się komuś chciało zajrzeć; a czy tak będzie trudno mi nadal się do tego samej odnieść; poza tymi mazgrołami dodam, że bardzo szlachetne czytać takie słowa, zwłaszcza że pisankowanie wierszołków to wzięło swój początek nie od samych liter..(świadomość każdy ma, przeczucia też, a reszta nie moja)stuk herbata wieczorna;serdecznie b. Izo:)J.
Rekomendowane odpowiedzi