piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 potajemnie kolekcjonuję dźwięki lodem oplatam szczelnie nieświadome impertynencji przeczekają o godzinie zero popłyną czystością infantylną
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Nieświadome impertynencji"? Chyba jest tu błąd. A jeśli chodzi o wiersz... Zastanawiający... Dlatego jeszcze muszę pomyśleć.
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niestety nie widzę żadnego błędu... pozdrawiam piotr
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie powinno być nieświadome impertynencje?
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Albo nieświadomej impertynencji?
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę o dokładne przeczytanie wiersza. Proszę zobaczyć do czego odnosi się wers"nieświadome impertynencji"-to nie jest samodzielny wers oderwany od wszystkiego. Pozdr. piotr
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czytam i czytam moim zdaniem powinny być nieświadome impertynencje...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 I zdaję sobie sprawę, że nie jest to samodzielny wers. Umiem czytać Szanowny Panie. Choć... Jeśli Pan może... Proszę wskazać do czego odnosi się ten wers. Pozdr. [sub]Tekst był edytowany przez Patrycja Rosłoniec dnia 15-07-2004 14:10.[/sub]
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W pierwszym wersie występują dźwięki-one są nieświadome ..czego??? Pozdrawiam piotr
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hmm.. "nieświadome impertynencji" są chyba dźwięki Rysiu :)) podoba mi się ten króciutki wierszyk całkiem całkiem muszę przyznać plusik ma Pan u mnie :)) pozdrawiam Emilka
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Hmmm... W takim razie uważam, że wers ten powienien być drugi, a nie trzeci... Troszkę, ciężko mi się do niego odnieść, bo nie mam go przed oczami. powiedzmy, że improwizuję...
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Już teraz wiem ziółko... Ale wiesz, że ja dziś zakręcona jestem :) "potajemnie kolekcjonuję dźwięki nieświadome impertynencji lodem oplatam szczelnie przeczekają o godzinie zero popłyną czystością infantylną" Tak jakoś bardziej mi pasuje. W Pana wersji jakoś te "nieświadome impertynencji" wyskakują jak Filip z konopii... ... Co ja dziś piszę... Ludzi kochani, proszę, pomijajcie moje dzisiejsze komentarze, bo ja musiałam nie ten proszek łyknąć...
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też musiałam się zastanowić :)) cmokasy ziółko
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Droga Patrycjo-nie obrażaj się ,bo nie ma o co. Przecież czwarty wers brzmi "przeczekają" Pozdrawiam piotr
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Emilio-dzięki za zastanowienie się-przecież o to chodzi. Patrycjo-może bez "pan"-proszę. Pozdrawiam. Piotr
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale czy ja się kiedykolwiek na kogoś obraziłam... Nie rozumiem czemu takie odniosłeś wrażenie. Jak już wspomniałam, dziś coś ze mną nie tak, czego następstwem jest to, że nie zrozumiałam wiersza Emilki a potem się wykłócałam z Tobą, że masz błąd w wierszu :))))))) Jest wesoło, to najważniejsze... A po analizie, której siłą rzeczy musiałam wykonać i wysilić mój spracowany móżdżek, stwierdzam, że Twój utworek, choć króciutki, jest naprawdę sensowny... Podoba mi się. Pozdrawiam, nieźle wykręcona dziś, Pat.
piotrbierzynski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No i o to chodzi-wszystko wyjaśnione-cieszę się,że się podoba. Pozdr. Piotr
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hihihihi niop.. cała Rysia ;) a faktycznie.. jeszcze nie widziałam żeby Rysia na kogoś się obraziła :)) każdy ma trudne dni :)) ziółko
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj... Dziś to ja mam wyjątkowo trudny... Prostują mi się chyba zwoje w mózgu...
Rekomendowane odpowiedzi