Luna Mi Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 gdybym nie miała świętych fanaberii zaczesanych do tyłu grzebieniem który myjesz szczoteczką do zębów gdybym umiała sny zaplatać w koki jak kokardy z boku głowy a cztery i pół metra książek zamknęła na strychu razem z twoim nie-na-żarty apetytem czy byłabym jak twoje wszystko czarno – biała? czy może z lekkim odcieniem popielatego różu co zebrał się w miejscu gdzie „miłość cierpliwa jest”?
bazyl_prost Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 chaos może pociągać miłość cierpliwa gdy wie na co czeka szara miłość jest błacha i nieustępliwa
bazyl_prost Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 kiedyś był tylko światłocień ja myślę a cienie dzisiaj bywają różne wolałbym myśleć w złocie ktoś mi jawi paprocie mój temat miłości daleki szary róż zniewala bezsensem może zieleń i niebieski róż piękny jest pozwala
bazyl_prost Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 zwariować można z tym szaroróżem
Luna Mi Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 życie moje złoto i rdza moje kochanie szczęścia niedoczekanie skrzydła mam słomiane drewniany piec a w nim dym ze szkła stopy mnie niosą szeroko daleko drogą nieprzesianą w czarno biały świat kłaniam się Luna
teresa943 Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 szczególny rodzaj miłości z popielatym różem...oczekiwanie? no tak, "miłość cierpliwa jest", więc się doczeka... serdecznie pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi