Gość Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Witam Informacja o nowym konkursie: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=88325#dol Zasady publikacji w dziale konkursy: www.poezja.org/debiuty/viewtopic.php?id=54964#dol Dział konkursowy: www.poezja.org/debiuty/viewforum.php?id=77 ps. w dziale konkursy znajduje się sporo wierszy, które są zamknięte - tj. nie można dodać komentarza. Są to wiersze z poprzednich konkursów, a nowe wpisy będą oznaczone kolorem zielonym (aby Jury mogło oddzielić stare wiersze od nowych). a.
Pancolek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 SUPER! :)) Zamierzam nagiąć tematykę w swoim wierszu, więc proszę o wybaczenie szacowne jury
Pancolek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Trochę nie rozumiem, czemu nie zrobiliście ograniczenia na 2 wiersze, bo jak widać mamy powtórkę z rozrywki
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 właśnie weszłam i pomyślałam, jak pięknym słowem jest umiarkowanie ;)
Robert_Siudak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 popieram postulaty co do ograniczenia ilości, np. 2 wiersze?
adolf Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 pozatym konkurs może byc lajcikowy, ale miało być bez vbadziewia;/ :P)PPPP
Olesia Apropos Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 życzę miłego czytania jurorom :) ps. radzę to robić na bieżąco, bo szykuje się niezły wynik ;)
Pancolek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak 5 osób zgłasza gotowość do konkursu, a potem kolejne 40 wkleja po 6 wierszy... bez komentarza ;) Zresztą ewentualnie jury sobie wydłuży czas oceniania do miesiąca i po problemie, nikomu się nie śpieszy. ps: Olesia, Ty drugie miejsce, ja - pierwsze, okej? pps: Rachel, opsnę Ci dychę jak wygram ;) oczywiście to kwota do negocjacji. ppps: tylko nie mówcie nikomu, że ustawiamy konkurs
Olesia Apropos Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak 5 osób zgłasza gotowość do konkursu, a potem kolejne 40 wkleja po 6 wierszy... bez komentarza ;) Zresztą ewentualnie jury sobie wydłuży czas oceniania do miesiąca i po problemie, nikomu się nie śpieszy. ps: Olesia, Ty drugie miejsce, ja - pierwsze, okej? pps: Rachel, opsnę Ci dychę jak wygram ;) oczywiście to kwota do negocjacji. ppps: tylko nie mówcie nikomu, że ustawiamy konkurs nie zdradzę Cię, jeśli nieco zmienimy zasady - ja pierwsza, ty drugi ;p
Pancolek Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak 5 osób zgłasza gotowość do konkursu, a potem kolejne 40 wkleja po 6 wierszy... bez komentarza ;) Zresztą ewentualnie jury sobie wydłuży czas oceniania do miesiąca i po problemie, nikomu się nie śpieszy. ps: Olesia, Ty drugie miejsce, ja - pierwsze, okej? pps: Rachel, opsnę Ci dychę jak wygram ;) oczywiście to kwota do negocjacji. ppps: tylko nie mówcie nikomu, że ustawiamy konkurs nie zdradzę Cię, jeśli nieco zmienimy zasady - ja pierwsza, ty drugi ;p W sumie pierwsze miejsce zajmuje się załatwianiem bimbru dla jurorów, więc zgoda ;)
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie!!! (Marcin - 25% albo nic z tego)
M._Krzywak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie!!! (Marcin - 25% albo nic z tego) Jaki Marcin? Jest coś, o czym nie wiem?
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech Pan udaje, że nic nie widział. w nawiasie to było, a co jest w nawiasie - tego nie ma (nie chciała mi sentencyja przejść przez gardło, odpokutuję ją jeszcze ;))
M._Krzywak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niech Pan udaje, że nic nie widział. w nawiasie to było, a co jest w nawiasie - tego nie ma (nie chciała mi sentencyja przejść przez gardło, odpokutuję ją jeszcze ;)) Nic nie wiem, nie widziałem, z boku stałem ;) Ale ten Marcin, znam kilku, ale niewiele mają wspólnego z orgiem...
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak będzie chciał - ujawni się Panu z kolejnymi 25%. aż w końcu rozda jurorstwu całe te pieniądze za sam fakt wygranej ;) (a tak poważnie - to ten, co chce mi 'dychę opsnąć' kilka wersów wyżej)
M._Krzywak Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak będzie chciał - ujawni się Panu z kolejnymi 25%. aż w końcu rozda jurorstwu całe te pieniądze za sam fakt wygranej ;) (a tak poważnie - to ten, co chce mi 'dychę opsnąć' kilka wersów wyżej) A, a ja myślałem, że Marcin to niby ja... Proszę Pani ;)
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :/ proszę.
_M_arianna_ Opublikowano 23 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2009 10........ 15..... 25... a co tu robić, jak nie pisać wiersze?
Rekomendowane odpowiedzi