Maggie Grape Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Nigdy nie zamierzałam być Twoją Beatrycze przewodzić ładunku prądu stałego przez Twoje serce, zasilane do tej pory wyłącznie prądem zmiennym Ja tylko chciałam obłaskawiać prawa natury Teraz wyrzucam śruby prawoskrętne a nabijaną ćwiekami wylinkę zostawiam dumam nad probówką z C2H5OH - czy mi zawsze musi czegoś brakować do stu procent? oglądam komedie, szukając Wergiliusza Nie jest bosko
Makar Bora Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Powiedziałbym, że nad probówką z C2H5OH nie ma najmniejszego sensu dumać. Najlepiej kupić tzy czwarte w naczyniu przyjemnie opalizującego płynu, po którym, jeżeli w miarę, a jeszcze nie samotnie, bardzo przyjemnie się robi na duszy. Pozdrawiam. M
Rachel_Grass Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dużo tej chemifizacji. wydaje się upchnięta na siłę. w quocie zostawiłam to, co uznałam za bardzo dobre. nie tyle esencję wiersza i coś, co może posłużyć za fundament tegoż samego tematu - po prostu dobrze brzmiące zestawienia.
Maggie Grape Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tyle, że pod kłopoty się nie pije, a z treści wiersza chyba dość jasno wynika, że peelka je ma:). Dziękuję za wizytę i również pozdrawiam.
Maggie Grape Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dużo tej chemifizacji. wydaje się upchnięta na siłę. w quocie zostawiłam to, co uznałam za bardzo dobre. nie tyle esencję wiersza i coś, co może posłużyć za fundament tegoż samego tematu - po prostu dobrze brzmiące zestawienia. Czasami słownictwo naukowo- techniczne wyłazi z człowieka - i co zrobić? I wyłazi na dodatek na siłę;). Dziękuję za uwagi. Dziwne, bo akurat to, co zaznaczyłaś wydawało mi się zbyt banalne i właśnie trochę upchnięte... Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi