teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 swoją dobrocią rozwiewasz zamęt wieczornych trosk pod poduszką siejesz ducha wylewności w telefonie darowaną nadzieją dźwigasz ze mną ciężar ponad siły choć jeszcze nie widać końca drogi mam pewność że z tobą osiągnę cel na tym samym drzewie
Baba_Izba Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Coś mi tak przyszło na myśl przy czytaniu wiersza, zobaczyłam drzewo i na jego gałęzi jemiołę. Jemioła, jest jednak bardziej rośliną pasożytniczą, niż żyjącą z drzewem w symbiozie, chociaż, tak naprawdę, to co my, ludzie możemy wiedzieć, co one sobie szepcą, i w jakie wchodza ze sobą układy. Wiersz pewnie nie o jemiole, ale i tak mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie - baba
aluna Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Mnie wszystkie Twoje wiersze Droga tereso poruszają,wywołują dreszczyk ! Wiersz mówi o wspólnym dźwiganiu spraw jakie niesie nam życie! Uściski!
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Właśnie, kochana Babo, co my możemy wiedzieć... nawet o ludziach, którzy wchodzą w układy, a co dopiero o szeptaniu drzewa ze swoją jemiołą... pasożyt nie pasożyt, jednak żyją razem i to bardzo długo. Twoje odniesienie też całkiem na miejscu, zresztą jak zawsze. Ty umiesz sięgać sedna. Bardzo lubię Twoje odwiedziny. Dziękuję. Cieplutko pozdrawiam :) Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo mi miło Droga Aluno :) Ogromna radość, że podobają Ci się moje wiersze. Tak. Masz rację. Wspólne dźwiganie powinno być naszym zadaniem. Ściskam serdecznie!
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 oby tylko to niebyła podpucha:) chociaż zapowiada się dobrze bardzo ładnie jak zawsze, chociaż trochę mi brakuje jakiejś petardy na koniec:) pozdrawiam serdecznie:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Przyjemne i przyswajalne w całości. Pozdrawiam. KKK
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpucha? ależ Ty podejrzliwy :) ej, młodzik jesteś? do petard ciągnie? to niebezpieczne... ja tam wolę spokojnie...resztę los rozstrzygnie... jak zechce to wystrzeli na wiwat :) dziękuję i cieplutko pozdrawiam :):)
teresa943 Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak przyjemne i przyswajalne, to kamień z serca :) Dziękuję. Pozdrawiam serdecznie.
Koval_ZNowin Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podpucha? ależ Ty podejrzliwy :) ej, młodzik jesteś? do petard ciągnie? to niebezpieczne... ja tam wolę spokojnie...resztę los rozstrzygnie... jak zechce to wystrzeli na wiwat :) dziękuję i cieplutko pozdrawiam :):) cóż poradzę że wiek taki wystrzałowy. Najlepsza metoda przeczekac:) serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi