Pancolek Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Składam wniosek, żeby nie rozpatrywał bzdurnych wniosków. Dziękuję za uwagę
ja_bolek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. za cietrzewie nie odpowiadam!
mały_dzielny_toster Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. LOL.
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. LOL. Moja wrażliwość "nie wytrzymała twoich wyskoków". :)) Mam nadzieję, że następnym razem pomyślisz zanim zatrzymasz wzrok na moim tekście. :)))) Serdecznie
mały_dzielny_toster Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. LOL. Moja wrażliwość "nie wytrzymała twoich wyskoków". :)) Mam nadzieję, że następnym razem pomyślisz zanim zatrzymasz wzrok na moim tekście. :)))) Serdecznie To do mnie?
Archie_J Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 są ludzie i parapety :D nic na to nie poradzimy :)
ja_bolek Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ni estety ...
BARBARA_JANAS Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Moja wrażliwość "nie wytrzymała twoich wyskoków". :)) Mam nadzieję, że następnym razem pomyślisz zanim zatrzymasz wzrok na moim tekście. :)))) Serdecznie To do mnie? Ależ skąd tosterku,to oczywiście dla naszej "gwiazdy" , a propos wrażliwości poetów. Serdecznie
Pancolek Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ skąd tosterku,to oczywiście dla naszej "gwiazdy" , a propos wrażliwości poetów. Serdecznie to inaczej, niż ja, bo ja twojej eskapady po moich wierszach nie wybaczę ci nigdy! po sam grób! tak 3mać! ach te dzieci internetu...
Pancolek Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pomyliłaś kwestie, to zakończenie nie pasuje do twojego postępowania do Twojego tym bardziej, więc nie rzucaj kamieniami, grzesznico!
Rachel_Grass Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 wiele się narobiło tych apeli i apelacji do Administracji, ja się jednak obawiam, dzieci Internetu, że A. nie słucha ;)))
Baba_Izba Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 A ja się obracam w dolnym mieście, kręcę się tylko wokół osób z wyższych sfer, i nic, ale to nic, kompletnie z tego nie rozumiem, i proszę mi tego też nie tłumaczyć, bo nie zrozumiem! W razie czego to idę po gajowego Maruchę, a wtedy, on zrobi to samo, co 64 lata temu! Wszystko jedno, gdzie się zawędruje, oby tylko być wśród przyjaciół! Pozdrawiam, bardzo proszę się uśmiechnąć, - baba!
mały_dzielny_toster Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak, tak! Kocham pana, panie Sułku! :))
BARBARA_JANAS Opublikowano 12 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A co to są wyższe sfery ?? Uśmiechu :))
Rekomendowane odpowiedzi