Fagot Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Pierwszy raz rozmawiamy przez ocean, Pamiętasz? na studiach uczyli nas o różnych koncepcjach sublimacji dlatego zamieniłem żonę na Nowy York, tutaj artysta musi być niezależny, Na Manhattanie kiedyś skończył się świat lecz Warhol nadal pozostał bogiem, co rano więc obcuje z absolutem nad miską zupy Campbell’a, tylko nie mów nikomu wiesz, tu w pewnych sferach jeść zup nie przystaje a ja tak bardzo je lubię U NAS sztuka to biznes codziennie chodzę pod krawatem a farby mieszam tylko w rękawiczkach, nie możesz przecież klientowi podać brudnej łapy muszę już kończyć mam zamówienie na portret świnki morskiej znanego aktora jak by nie patrzeć tu jest cudowne życie!
Ruffle_puffle Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Fajne. Końcówka nieco za płytka, ale i tak może być.
Fagot Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Końcówka płytka ale i człowiek piszący ten list, mimo wykonywania szczytnego zawodu, zbyt głęboki nie jest :-) Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 muszę już kończyć mam zamówienie na portret świnki morskiej znanego aktora jak by nie patrzeć tu jest cudowne życie! bardzo udane ironiczne spojrzenie ładnie wyszło pozdrawiam :)
Franka Zet Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Warhol jest wieczny, nic go nie wytrąca z aktualności - w wierszu fajnie ujęte, podoba mi się goryczka ;)
Baba_Izba Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Świetny wiersz, taki z przekąsem, ironizuje, podkreśla, i wyśmiewa, choć bardziej nam do płaczu nad peelem, niż do śmiechu. Mnie ujął. Serdecznie pozdrawiam - baba
Marlett Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Fagocie! Biorę cały wiers, ale te wersy szczególnie sobie upodobałam;a farby mieszam tylko w rękawiczkach, nie możesz przecież klientowi podać brudnej łapy muszę już kończyć mam zamówienie na portret świnki morskiej znanego aktora ..a jeśli chodzi o pointę ,może ; ''bajeczne'' lub ''magiczne'' życie? Ale to tylko propozycja:)) [color=#0000FF]PozdrawiaM.[/color]
zak stanisława Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Baba Izba powiedziała za mnie, słowo w słowo pozdrawiam ciepło
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Ciekawy koniec , jak i całość pozdrawiam bestia
Fagot Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie bardzo dziękuje za wizytę Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miało być ironicznie i gorzko. Dzięki za opinię Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuje za miłe słowo Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki i obiecuje, że pomyślę nad pointą Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Baba Izba powiedziała za mnie, słowo w słowo pozdrawiam ciepło Bardzo dziękuje i również pozdrawiam
Fagot Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 lubię zupy i wiersz, spodziewałam się orginalniejszego zakończenia jedynie. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 pierwsze co mi się w oko: tutył, że list do atrystów to był JPII zdaje się(...) tak coś mi się jakoś skojarzyło; jest nad czym podumać:)płoniaście
Fagot Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Napisałem takie zakończenie na jakie stać było bohatera tej opowieści :-) Dzięki za dobre słowo Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 12 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, że skłania do przemyśleń choć autorytetów raczej bym w to nie mieszał. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi