Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ot tak czasami, bez potrzeby, brzęczy wiersza mucha, oczopląsu przyczyna, rozkojarzenia kres gdy w dendrytowo-neuronową sieć wpadnie. Potem na papieru skrawku zdycha ukrzyżowana długopisem.
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 (: fajnie Krzysztof, to tak jak ja z tym długopisem; płoniaście
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Dzięki Judycie ( tak chyba trzeba "Judyt" odmieniać na płeć nie bacząc ). Pozdrawiam .
zak stanisława Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez ostatniego wersu biorę hihi
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Hm.... aż tak razi ? Przed chwilą ta mucha została ukrzyżowana więc jest jeszcze ciepła. Tu ją taką zostawię, ale masz rację. Tnę ostatni wers. Dzięki.
Judyt Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (kobieta- Judyt... aaaaaa/-o ! )
bestia be Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 jeszcze nie pasuje mi t tej całości ten długi wers i tak nie piszesz strofami, więc może rozdziel go na 2 części, czy jak zwą w polonistyce zastosuj przerzutnię pozdrawiam bestia
Krzysztof_Kurc Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ok Bestio, może masz rację z co do długości tego wersa. Zastosowałem ten wybieg by ułatwić odczytanie sensu całego zdania. Sugestia jednak jest wartościowa. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot tak czasami, bez potrzeby, brzęczy wiersza mucha, oczopląsu przyczyna, rozkojarzenia kres, gdy wpadnie w dendrytowo-neuronową sieć, na skrawku papieru zdycha ukrzyżowana długopisem za istnienie. sorki, tak mi się lepiej czytało... podobasie :) pozdrawiam
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Tereso, siecieszę że podobasie. Przy czytaniu wierszy oko jest tylko narzędziem umysłu. Widzeć to nie oznacza rozumieć, pozostaje jeszcze kwestia interpetacji.Twoja jest przyjazna i bliska mojej.Pozdrawiam.
Baba_Izba Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Przeczytałam, wrócę jeszcze przeczytać ostateczną wersję, podoba się, pozdrawiam - baba
Baba_Izba Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Żadnej zmiany nie ma? Pozdrawiam - baba
Rekomendowane odpowiedzi