gość Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 jeszcze nie wiem, czy zechcę słońcu wschody i zachody wyznaczać pieszym , w noc deszczową autobus podsyłać (trochę szczęścia) dziecku – w markecie nieporadnie zagubionemu drogę lizakami wyścielić jeszcze nie wiem, lewą czy prawą nogą, rozpocząć dzisiejszy poranek może plagami nękać wszystkich niewiernych? herbatą konsultuję decyzje wszak świat od nich zależy - potem wychodzę do pracy
Boskie Kalosze Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Ładne. Choć ta praca mnie nie przekonuje. Myślę, że Bogu raczej coraz trudniej jest wierzyć w sens tego, co robi. W Siebie (tak jak mawia się: "człowieku, uwierz w siebie!") Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Bartek, jak zwykle fajny wiersz:)pozdrawiam:)
kasiaballou Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 "potem" to językowa niezręczność ;( Może "później" albo "wkrótce", "następnie"? Podobasię :-) pozdrawiam kasia
Baba_Izba Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Bardzo mi się ten wiersz podoba! Jakie to po ludzku zwykłe: "jeszcze nie wiem, lewą czy prawą nogą, rozpocząć dzisiejszy poranek może plagami nękać wszystkich niewiernych?" (Ja też tak czasem, rankiem mam) Serdeczności - baba
HAYQ Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszystko fajnie i wiersz też, tylko jedna poprawka "z" herbatą - nie byłoby lepiej? ogólnie ok, pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Bardzo trafny wiersz - bo nikt nie wie ba nawet sam twórca. A którą nogą wstać również bardzo atrakcyjną myślą lecz również bez odpowiedzi . Waldkowi twój wiersz się spodobał bardzo Koniolubie. miłych snów życzę
gość Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 dziekuje wszystkim za wizyte - cieszy mnie, ze podoba sie :D Pzdr!
Rekomendowane odpowiedzi