Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 To się nie nadaje. Pozdr.
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Widsze, że znajomość hip hopu i poezji tak kuleje w naszym Narodzie, ze wiele osób już ma paranoje. Wciaż nie rozumiem jak można ten tekst traktować jako ziomalstwo, może mi ktoś to wyczerpujaco uzasadni, zamiast rzuciźć hasło i wsadzić ręce do kieszeni. Droga na skróty i myślenie stereotypami nie przystoi poważnym ludziom.
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak na marginesie to jest portal poetów czy quasi-speców od hop-hopu? A na marginesie... dobry tekst hip- hop jest bardziej ambitny niż byle wierszydło. Pozdrawiam...
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 tak na marginesie to jest portal poetów czy quasi-speców od hop-hopu? A na marginesie... dobry tekst hip- hop jest bardziej ambitny niż byle wierszydło. Pozdrawiam...
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Ten lepiej stoi kto łokciami bije ciosy" - ten bezsensowny wers określa wszystko. podobieństwo do w/w tekstów, brak wyczucia poetyckiego, niezrozumienie tekstu pisanego i wiele innych spraw, na omawianie których szkoda mojego czasu. Pozdr.
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. j/w
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. powiem tak: widać po Pańskich komentarzach jak bardzo Pan się na tym zna.. pozdrawiam Emilka
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czasu? może po prostu nie starcza argumentów i pocostaje tylko się krzywić i pisać, że coś jest: beeeee... zsensowne. Powagi troche ludzie.
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nieco zmieniłem drodzy recenzenci....
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę Pana, jeżeli jest Pan takim geniuszem i taki piękny wiersz Pan napisał, to po co nas, niedouczonych, katuje pan swoimi głębokimi, natury egzystencjalnej, przemyśleniami? Może od razu wyda Pan swoje wiersze w serii "Dzieła Wszystkie" i da nam zająć się tym, na co nie szkoda naszego czasu?
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ma pan jakieś kompleksy? A swoją drogą ta dyskusja nie ma sensu.
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "Dzieła wszystkie?" a może " klasyka wszechczasów"? Panie Serocki nie kłóćmy się tylko piszmy swoje. [sub]Tekst był edytowany przez Grzegorz Działa dnia 18-07-2004 21:18.[/sub]
Grzegorz Działa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mam nadzieję, że wszyscy urażeni moimi komentarzami mi wybaczą.
Kolekcjoner rozczarowań Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ktoś może ma coś do dodania?
Rekomendowane odpowiedzi