Bernadetta1 Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale jest cos pocieszajacego:)tego sie nie zapomina:):)pozdrówki
Boskie Kalosze Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne, zwłaszcza to co sobie zostawiłem (mogłabyś napisać z tego super haiku!) Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne, zwłaszcza to co sobie zostawiłem (mogłabyś napisać z tego super haiku!) Pozdrawiam. dzieki Kaloszu drogi:)miło ze sie podoba...Nie umiem pisac haiku niestety:(...pozdrawiam ciepło:)
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne, zwłaszcza to co sobie zostawiłem (mogłabyś napisać z tego super haiku!) Pozdrawiam. dzieki Kaloszu drogi:)miło ze sie podoba...Nie umiem pisac haiku niestety:(...pozdrawiam ciepło:) Witaj Bernadettko - piękny wiersz o czym dobrze wiesz po takich ciepłych komentarzach. Mnie również zmusił do refleksji i przemyśleń . A Boski ma racje w sprawie haiku , więc jeżeli pozwolisz namaluje słowem ten cudny obrazek. pozd.
Oxyvia Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale jest cos pocieszajacego:)tego sie nie zapomina:):)pozdrówki A poza tym czasami bywają wnuczęta. :-) Pozdrówki.
Nata_Kruk Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Przytulę oddechem, pogłaszczę wzrokiem...:) Jak już się miesiące dopchną do końca, to i dłoń zmięknie i będzie taka, jaka być powinna. Miło coś takiego przeczytać. Pozdrawiam... :)
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Kaloszu drogi:)miło ze sie podoba...Nie umiem pisac haiku niestety:(...pozdrawiam ciepło:) Witaj Bernadettko - piękny wiersz o czym dobrze wiesz po takich ciepłych komentarzach. Mnie również zmusił do refleksji i przemyśleń . A Boski ma racje w sprawie haiku , więc jeżeli pozwolisz namaluje słowem ten cudny obrazek. pozd. Waldku ależ prosze:)dziekuje za miłe słowa i namawiam w marcu na pojawienie sie na naszym wieczorku;):):)
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale jest cos pocieszajacego:)tego sie nie zapomina:):)pozdrówki A poza tym czasami bywają wnuczęta. :-) Pozdrówki. czas biegnie szybko:):)pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki za wizyte Nato i cieple słowa:)pozdrówki:)
Waldemar Talar Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Bernadettko - piękny wiersz o czym dobrze wiesz po takich ciepłych komentarzach. Mnie również zmusił do refleksji i przemyśleń . A Boski ma racje w sprawie haiku , więc jeżeli pozwolisz namaluje słowem ten cudny obrazek. pozd. Waldku ależ prosze:)dziekuje za miłe słowa i namawiam w marcu na pojawienie sie na naszym wieczorku;):):) Nie kumam o co chodzi z tym wieczorkiem. Więc proszę o więcej szczegółów jeżeli można.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waldku ależ prosze:)dziekuje za miłe słowa i namawiam w marcu na pojawienie sie na naszym wieczorku;):):) Nie kumam o co chodzi z tym wieczorkiem. Więc proszę o więcej szczegółów jeżeli można. przeczytaj post Michała Krzywaka:) zapraszamy na 22 lutego do Krakowa:)a w marcu bedzie mozna zaprezentowac swoje wiersze...Harris Piano Jazz Club Kraków Rynek głowny 28 .22 luty godz. 19:)
a._mrozinski Opublikowano 6 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Piękny wiersz. Prosty, ale piękny. Nic więcej nie potrzeba. Arek
Bernadetta1 Opublikowano 6 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuje Arku serdecznie:):)
Rekomendowane odpowiedzi