Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 cały zbudowany z ran :) wyjdzie na przestworza żeby tak bez przerwy nie gasnął z ust był silny wiarą i dłonią miał stojeden pomysłów nie oszukiwał sam siebie warty bycia w sytuacjach życia instrument niestrojny potrafi drążyć (...) * już nie potrafię więcej jedynie zrobić zastrzyk z insuliny, uprać i uprasować zamieść liście żeby nie wchodziły w kratkę przed schodami i po i poczekać wciąż będzie początek i koniec na napływ h**p://www.youtube.com/watch?v=Z4TpjCV-YwI&feature=related a tak dla Was
Marek_Stasiuk Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Judyt Judyt stać Cię na więcej.... marudzę, ale porwij się na konkret, umiesz ;) mrs
Ewel K Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Popieram przedmówcę, może więcej, potrafisz drążyć:) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Ewelku i Marku dzięki za depnięcia, oj słabo oj słabo widać albo nie widać(...) ni wiem czy umiem cokoliwiek więcej; hmm...
Gregory House Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1) nie wiesz czy umiesz więcej 2) napisz wiersz 3) przeczytaj go i zastanów się ponownie czy umiesz więcej 4) napisz wiersz 5) przeczytaj i zastanów się raz jeszcze 6) itd aż stwierdzisz, że warto się nim podzielić z nami. choć możesz oczywiście wrzucać każdy - wszakże jest to Warsztat. Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. 1) nie wiesz czy umiesz więcej 2) napisz wiersz 3) przeczytaj go i zastanów się ponownie czy umiesz więcej 4) napisz wiersz 5) przeczytaj i zastanów się raz jeszcze 6) itd aż stwierdzisz, że warto się nim podzielić z nami. choć możesz oczywiście wrzucać każdy - wszakże jest to Warsztat. Pozdrawiam 1. dziś już nie 2. napisałam wierchoła jak zawsze 3. przeczytałam, zastanowiłam się 4. i 5. i 6. dzielę się dziękuję z serca Gregory za depnięcie -warto?
Monika_Gromala Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Był taki wiersz Osieckiej zaczynający się od słów "Nim napiszesz wiersz..." polecam.
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam no i co Moniko? dzięki b. za wdepnięcie(...) nigdy wierszy nie pisałam; 'wiersz się nie spełnił w moim odczuciu, jest próba zawarcia myśli ale gdzieś po drodze się rozbiega w różnych kierunkach'( dawno temu ktoś tak powiedział) wg Cię niesłusznie? ps. a ten wiersz O. nie podoba mi się czas na wiersz? jakieś to eh(...) [to już mądrzejrze to co masz w syganturze]
bestia be Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 powiem tyle zebyś uwierzyła w siebie, gdyż wystarczy troche zmienić i bedzie oki, tylko najpierw pomyśl co chcesz przekazać ot tyle pozdrawiam bestia
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bestio za depnięcie i pocieszne słowo; hm pomyślałam, chyba(...) tak zostanie jak jest, albo zmienie - troche- (za to 'troche' b. dzięki) jestem paprochem(; dzięki serdecznie, J.
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 a ja myślę Judytko, że w tym wierszu kryje się bezradność, zgubienie peelki, jakieś rozdwojenie między tym, co oczywiste (kursywa), a tym, co dzieje się w sercu człowieka... może się mylę...sama nie wiem... cieplutko pozdrawiam i ślę uśmiech, o taki :)))))))))))))))))))))))))))))))) a za Twój dziekuję
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Teres za Twój piękny uśmiech; peelki nie ma, ano trochę wczoraj tak o(...) płoniaście(:ni ma zaco
Bernadetta1 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 to ,,gasł'' mi troche zgrzyta Judytko.Nie jest ,,gasnął''?...Nie czuje sie kompetentna, ale sprawdz na wszelki wypadek...pozdrówki Judytko:) cmok:)
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. że błąd ort? możliwe, możliwe(..)hm.. gasł- chyba jest takie słowo? może lepiej jakby nie było dzięki za depnięcie przemiłe Bernadetto (kompetencja tu zdaje się nie ma tak wiele znowu do powiedzenia- po prostu gest); *ja już ostatni oddałam(...)*
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, choć "gasł" jest dobrze, ale w wierszu jednak chyba byłoby lepiej tak, jak sugeruje Bernadetta - "gasnął"...tak mi się widzi, ale może źle, nie wiem... Buźka :)))))
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt, choć "gasł" jest dobrze, ale w wierszu jednak chyba byłoby lepiej tak, jak sugeruje Bernadetta - "gasnął"...tak mi się widzi, ale może źle, nie wiem... Buźka :))))) aha moja głowa coś nie pojęła, wydało jej się to skomplikowane, oczywiście poprawię wierchoła- tak to się u mnie nazywa, mm nie piszę wierszy proszę sobie zapamiętać, a poza tym to przez obrazy się zaczęło(...) i dziękuję Teres za baczne łoko i pocieszne ; buźka od mikołajowego dziadka mrózka, serdeczne dzięki i teraz etymologia czy coś tam zgadza się? (bo ja mam tylko stary rozklekotany słowik, słownik(...) i spr.- nie sprawdzałam) aż dziw, że drepracie nadal(...); każdy inny, a bywa, że stale(oj) a tu pisała:' abcd sprzed czterech lat' dlatego zastanawia dalsze i dalsze
Monika_Gromala Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam no i co Moniko? dzięki b. za wdepnięcie(...) nigdy wierszy nie pisałam; 'wiersz się nie spełnił w moim odczuciu, jest próba zawarcia myśli ale gdzieś po drodze się rozbiega w różnych kierunkach'( dawno temu ktoś tak powiedział) wg Cię niesłusznie? ps. a ten wiersz O. nie podoba mi się czas na wiersz? jakieś to eh(...) [to już mądrzejrze to co masz w syganturze] ale wystarczyło usunąć te emotki i już bardzo przyjemnie się czyta. Jedni lubią inni nie, ot zwykła rzecz gustu ;)
Judyt Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czytałam no i co Moniko? dzięki b. za wdepnięcie(...) nigdy wierszy nie pisałam; 'wiersz się nie spełnił w moim odczuciu, jest próba zawarcia myśli ale gdzieś po drodze się rozbiega w różnych kierunkach'( dawno temu ktoś tak powiedział) wg Cię niesłusznie? ps. a ten wiersz O. nie podoba mi się czas na wiersz? jakieś to eh(...) [to już mądrzejrze to co masz w syganturze] ale wystarczyło usunąć te emotki i już bardzo przyjemnie się czyta. Jedni lubią inni nie, ot zwykła rzecz gustu ;) aha, jasne, emotki( tak sobie...) wszystko jest możliwe; dzięki za ponowne depnięcie
Rekomendowane odpowiedzi