Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Manek Przez słabości do mądrości.
    • @Maciek.J Maćku, nie chcę podcinać skrzydeł, ale wewnątrz tekstu widzę widzę rymy, sporo rymów. Więc bardzo przypomina mi takie pisanie - wiersz.  Wyłącznym głaskaniem nie sprawisz, że urosną skrzydła, a autor i tak zrobi co zechce. Moje czepialstwo dotyczyło tylko technicznej rzeczy, tym razem. Poz tym, każdy ma prawo, włącznie z Tobą jak widać, żeby powiedzieć co myśli i czuje. 
    • @Alicja_Wysocka Masz jak najbardziej słuszność. Dlatego nie było to z mojej strony krytykowanie Twojej interpretacji a tylko mała rozmowa na temat.  Publikacja wiersza zawsze jest też publikacją jakiejś cząstki samego siebie. Dlatego zawsze interesuje mnie, czy udało mi się moje myśli tak sprecyzować, jak tego zamierzałem. Ot, taki pedantyzm w kształceniu własnego kunsztu. Jak dotychczas, rozmowa z Tobą była zawsze na wyższym poziomie, więc wydało mi się słuszne aby temat pogłębić.  Pozdrawiam i cieszę się z dalszych dyskusji tutaj czy gdzieś indziej.
    • @Nata_Kruk acha rozumiem
    • Anno... ja, w swoim pisałam nie o sobie, ale dziękuję. Używam 1 os. l. poj. bo to bardzo wygodne w wersach.
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...