Franka Zet Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 drogi mój i kochany niezmiennie serce moje i szczęście przyjacielu najdroższy duszo miłości pełna z ukochania czułego dotknięcie ust najłaskawsze wśród jedynych jedyne mój śnie w którego wnętrzu jestem któremu wiersze szepczę
aluna Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Ty to wiesz Droga Franko jak to zrobić , że nawet czytelnik czuje że go kochasz! Ściskam!
Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 tak powinno pobrzmiewać owe zaklęcie:>) Czuje się i to dobrze:>).
Ewel K Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Ciepło;) Może bez tego "i" w pierwszym, i tak wiadomo. "Któremu wiersze szepczę" - ah, ładnie:) pozdrawiam
Franka Zet Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Kochane, dziękuję Aluno, Marusiu, Ewel; to taki drobiazg na dobranoc do poduszki, niewiele warte westchnienia. Czule pozdrawiam Warsztaty :))
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 takie zklęcie, szeptane do ucha, na pewno podziała, bo któżby się oparł... serdecznie pozdrawiam :)
Baba_Izba Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Brzmi jak prawdziwe zaklęcie, a powtarzane wiele razy - własciwej osobie mogłoby zdzialać cuda (niesamowicie głaszcze ego). Pozdrawiam mile - baba
adam_bubak Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 ładne westchnienie, oj ładne. :) Adam
kasiaballou Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 E, tam - konsternacji więcej doradzam - miękki jakiś ;) pozdrówki, Franko - fanko :) kasia
adam_bubak Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, westchnienia mają być miękkie :)
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 :) fajnie Franko(...) aż czytać szkoda; emanuje(........) (:płoniaście
kasiaballou Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, westchnienia mają być miękkie :) E, tam - ale masz rację - być winny- się mająbyć , albo i powinny miękkie ... - ;)westknęla i nie sposób odmienić ... kasia
adam_bubak Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. e tam, westchnienia mają być miękkie :) E, tam - ale masz rację - być winny- się mająbyć , albo i powinny miękkie ... - ;)westknęla i nie sposób odmienić ... kasia no to mamy pełną zgodność (w kwestii nieodmienialności :)))
kasiaballou Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. E, tam - ale masz rację - być winny- się mająbyć , albo i powinny miękkie ... - ;)westknęla i nie sposób odmienić ... kasia no to mamy pełną zgodność (w kwestii nieodmienialności :))) Bo gUpi ;)
bestia be Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 bardzo ładny wiersz pozdrawiam bestia
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A jak powiem, że się oparł ? Ech, Krysiuniu ;) Mnóstwo głasków dla Ciebie, Babo miła :)) Że się niby wszystko wyczyta, dlatego szkoda ? ;) Pozdrawiam, dziekuję
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to mamy pełną zgodność (w kwestii nieodmienialności Pogrubiony fragmencik biorę do siebie, najlepszy koment. Żeśta sobie pogadały dzięki moim westchnieniom. Pozdrawiam :))
adam_bubak Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to mamy pełną zgodność (w kwestii nieodmienialności Pogrubiony fragmencik biorę do siebie, najlepszy koment. Żeśta sobie pogadały dzięki moim westchnieniom. Pozdrawiam :)) mea culpa - muszę przestać zaczepiać ludzi pod cudzymi wierszami, ale tak mnie jakoś zmiękczyło to westchnienie do poduszki :) (czyli mogę w sumie zwalić winę na autorkę:) Adam (odrobinkę tylko skruszony)
Franka Zet Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Baw się dobrze, Adasiu, po to są takie miejsca :)
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Że się niby wszystko wyczyta, dlatego szkoda ? ;) Pozdrawiam, dziekuję nie, absiolutnie nie; szkoda tylko- oczu( w pozytywnym znaczeniu) miłość jest powszechna i jawna; tylko tak sobie myślę, że może ta " jawność" do czytelnika , że jednostronnie, że to Autor do kogoś skierował wyłącznie itd.(...?), a może i nie wyłącznie, takie przypuszczenia; a zastanowiło mnie docieranie mianowicie jednym językiem do wszyćkich czy się da? może językiem tak, ale język nabiera róznych kształtów(od czułych do wulgarnych aż) a ma zwykle zawsze jedną postać; dziękuję również b.
Rekomendowane odpowiedzi