agnieszka puczynska Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kiedy dobry szatan zapukał do drzwi bym podpisała cyrograf trzej pijani aniołowie wybili mi szybę w oknie --- moja swawola nie jest rezultatem głupoty tylko nic ci do tego nawet jeśli stłuczesz tę szklankę nie pójdę do nieba za plecami słychać stukot obcasów stary bożek idzie grzebać w naszym śmietniku a miał kiedyś takie ładne niebieskie... koraliki koraliki niebieskie dla kochanka dla kochanki dla poety moja poezja gnije i cudem znoszę ten odór zapycham nim nozdrza reguluję poziom mdłości ostatecznie rzygam w jakimś tanim szalecie wtedy dobrze jest się napić wódki moja ciocia nie piła wódki za to robiła na drutach pradziad dziad i ojciec prababka babka i matka wszyscy na drutach sąsiedzi też na drutach nie lubię sąsiadów a oni nie lubią mnie no bo jak tu lubić czapeczki szaliczki sweterki pończoszki kamizelki nauszniki skarpetki rękawiczki zadrutowane można to wszystko przerobić odzyskać wykorzystać słówko tylko... Zaratustra nic już nie rzeknie bo wypiął się na nasz świat kiedy dali mu spróbować wódki dobrej bo polskiej napiję się z nim bo nie obchodzą mnie ideologie interpretacje insynuacje ani nic tylko mój własny kciuk i małomiasteczkowy biedermeier
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No to mamy problem...
Dotyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj mamy mamy:))))))))) Zawsze mówiłam, że poetki powinny do pisania wierszy ściągać z siebie wszystko co je uwiera. Z przyjemnością stwierdzam Agnieszko, że nagość pozwoliła oddychać pełniej nie tylko twojemu ciału, ale takze wierszom (ewentualnie Mirku zamknij oczenta, choć mowię ci, że wiele tracisz)))) Pojechałaś ten wiersz Agnieszko fantastycznie "no bo jak tu lubić czapeczki szaliczki sweterki pończoszki kamizelki nauszniki skarpetki rękawiczki zadrutowane można to wszystko przerobić odzyskać wykorzystać słówko tylko... " włąśnie..to wszystko można spruć.. "napiję się z nim bo nie obchodzą mnie ideologie interpretacje insynuacje ani nic tylko mój własny kciuk i małomiasteczkowy biedermeier " - no i nareszcie. Za nasze Agnieszko!!!! pod wrażeniem wielkim - Mirka
Rekomendowane odpowiedzi