Daria Śpiewak Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 we śnie widziałam młodego artystę myśl jego śmiało-wolna, serce - czyste jak jego pejzaże marzenia łapał w dłonie, malował ich twarze dziwował się chmurom, szczupłymi palcami przemalowywał niebo swoimi farbami rysował pola, lasy, różne pogody naiwna romantyczność - póki był młody lecz los człowieczy , jak to zwykle bywa przeciął nić szczęścia młodego artysty i stał się nikim - bo już rzeczywisty opowieść ta smutna, a taka prawdziwa
Liryczny_Łobuz Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Lecz ptak, nawet w klatce - pozostaje ptakiem ... niech Artysta poszuka tylko prawdziwej Muzy ... :)) A wiersz słodko-gorzki, jak życie. Pozdrawiam - l.L.
bestia be Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 do mnie ten wiersz przemówił pieknie napisałeś pozdrawiam bestia
Gregory House Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odnoszę dziwne wrażenie, że "Daria" jest kobietą :) nie mniej jednak zgadzam się - wiersz jest tres bien! bardzo mi się podoba.
Daria Śpiewak Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 tak, tak, jestem kobietą :D a wiersz staruszek, wygrzebany z zakurzonego zeszytu, cieszę się że się podoba
Antoni Slawbicki Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 "los człowieczy" - to było miliard razy, robi się przez to banał
teresa943 Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 no tak...bez muzy opadają skrzydła... bardzo ładny wiersz pozdrawiam:)
Antoni Slawbicki Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 ale ta fraza "los człowieczy" -zdołowywuje wszsytko
Judyt Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 ah no i tak to bywa marność; dobry wiersz płoniaście(:
Rekomendowane odpowiedzi