patti patti Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 wiatrem pieścisz nagie ciało bezwstydnie skryte marzeniami opuszkami zgłodniałych myśli bawisz się włosami zmysłami drażnisz mnie całą w intymność ciała się wciskasz strzępy imienia wołam krzyczę oddechem pragnienia
aluna Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 U Ciebie Droga pati ...interesująco i ...gorąco! Uściski!
patti patti Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj gorąco aluna gorąco:) pozdrawiam cieplutko:
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 niespełniony żar...bucha, że ho ho :) pozdrówki :)
patti patti Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki teresa943 za odwiedziny pozdrawiam:)
Ewel K Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 A ja jak tak sobie czytam codzienne nowinki od Ciebie, to nasuwa mi się myśl, że w sumie chciałabym zobaczyć, jak rozwiązałabyś inny temat - może wyjdź poza granice dotyku, rozegraj go tak, by był domyślny - póki co nic nowego tu nie ma. pozdrawiam
patti patti Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uhum pomyśle o tym może podpowiedz mi troszeczke więcej pozdrawiam:)
maya kent Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 strzępy - nie, reszta jest ok. Pozdrawiam pa,pa
patti patti Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisząc ''strzępy'' miałam na myśli fakt że imię jest wypowiadane pod wpływem rozkoszy i dlatego jest postrzępione :) nie wypowiedziane do końca dziękuje za odwiedziny również pozdrawiam:)
bestia be Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 ciepło i romantycznie i sexy pozdrawiam bestia
patti patti Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bestia bee :)
patti patti Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki bestia bee :)
Rekomendowane odpowiedzi